• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najtisa graficka kartica

Aco

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.10.2013.
Poruka
1.178
Rezultat reagovanja
11
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-4790, Cooler Master: Hyper 212 EVO
Motherboard:
Gigabyte GA-B85M-D3H
RAM:
16GB DDR3 1600 MHz (2x8) Kingston HyperX FURY
VGA & cooler:
PowerColor Red Devil RX 470 4GB
Display:
Samsung SyncMaster 2493HM 24"
HDD:
SSD Kingston HyperX FURY 240 GB, WD Green 500 GB
Sound:
Realtek ALC892
Case:
RAIDMAX Cobra Z Red
PSU:
Thermaltake Smart SE SPS-530M 530W
Optical drives:
Samsung SH-224DB
Mice & keyboard:
CM Devastator II
Internet:
10 Mb/s
OS & Browser:
Arch Linux x64 Inox-Browser
U prvom naletu kada su izbačene RX 470 kartice, za kratko vreme mi je prošlo par modela kroz ruke, jedna od najproddavnijih kartica u zadnje vreme je definitvno. Sad u tom naletu kako sam se susretao tako sam ja i testirao te kartice. Buka, temp, par igrica da vidim kako se ponašaju čisto da znam stanje kada me neko upita o nekoj (da ne ponavljam opet istu priču) . Stvar je u tome što niti sam ja razmišljao o nekim screenshoto-vima niti o nekom prikazivanju rezultata tad, a iskreno niko nije ni tražio. A takvih stvari je sila na netu. I nisam ja takav sam na forumu ovom sigurno. Ima isto ljudi kojima prošlo nekoliko modela ali niko ništa nije prijavljivo. A u stvari da se ne lažemo ja to ni sad ne radim jednostavno zaboravim, ni na svojoj RX 470 mi ne pada na pamet da tako nešto uradim jer jednostavno nisam predan samo tome više. A da bude gora stvar ponekad računar sa nekom grafikom se zna ostati i do 2 dana kod mene. A i u prvim naletima dok sam testirao to sam detaljno radio koliko sam mogao ja.

Dolaze one i dalje i prođu kroz neku konfiguraciju kad mi neko nešto donese na servis ali jednostavno u tom trenutku ne pada mi napamet, a i morao bi opet isto raditi na istim modelima sa kojim sam se susreo već i koje sam testirao na svoj način. A iskreno pomalo mi je to smarajuće čitav dan nekad ionako znam provesti radeći, te onda i slobodno vreme moram ponovo posvetiti tome.

Vrh