Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ploca K4 nije uopste losa, cak je i po naponskoj bolja od Aorusa koji se ovde preporucuju suvise. To sto neki hardver ljudi na ovom forumu nisu dosad porucivali ne znaci da je los. Svakako da nema najbolju estetiku, kao ni display portove (umeju da za***avaju, jedina mana ove ploce) , ali za novac i vise nego dobra ploca ako izuzmemo prosecno hladjenje sto je u tom cenovnom rangu i za ocekivati (recimo bolji izbor od Aorus M).
Cisto da se ukljucim oko Emmija i WinWina dva puta mi se desava da reklamiram proizvod..
Prvi put tastaturu pa zatim slusalice oba proizvoda su vrednosti od oko 35e.. Gde mi u prodavnici kazu da je garancija odbijena ili mi posalju poruku medjutim posle mesec dana me zove njihov operater i kaze mi da je reklamacija uvazena ali da ce mi vratiti novac...
Po zakonu mora da te obavesti u roku od 8 dana, a u roku od 45 dana da izvrši popravku, uradi zamenu za novi, izvrši povraćaj novca. Od situacije do situacije ima kada se primenjuje koja akcija. Nisam siguran da sam pogodio vremenske termine, možda nije 45 dana, nego 30 ili 60...
U roku od 8 dana sistem šalje poruku da je reklamacija odbijena, neko se upeca i kaže: O.K. Onaj ko nastavi da se interesuje uskoro sazna istinu - nekad i jeste, s razlogom, odbijena.
Kod njih online kad se kupuje uglavnom uvek ima kod popust od 5%. Cene im cesto variraju, danas nesto 1000 din sutra 900din. prekosutra 1200 din. Svidja mi se i sto mogu online na rate da kupim preko Intesinih kreditnih kartica i to cena koja je na sajtu, nema posebne vece cene za rate vec je ta cena za sve vrste placanja, uzimao sam par stvari kod njih i zadovoljan isporukom i predmetima, sve je bilo novo nista polovno i prasnjavo. Dobio uredno garancije i fiskslne racune.