tref
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.10.2017.
- Poruka
- 6
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
E pa pozdrav braćo i sestre, nov sam ovde na forumu pa valjda neću nikakvo pravilo prekršiti !
Dakle, s obzirom da se profesionalno bavim grafičkim dizajnom, video editovanjem i ponekad igram csgo, odlučio sam da po prvi put uđem u ozbiljniju konfiguraciju koja će me dobro služiti.
E sad, zanima me koje je najbolje vodeno hladjenje trenutno na marketu u ceni od 100 do 200 eur, u pitanju je i7-7700k procesor. Čuo sam da se taj procesor prilično zagreva pa bih da uzmem neko kvalitetno hladnje zbog toga, a i ne bih baš da uzmem neko loše pa da mi procuri posle 2 meseca (ako je to moguće uopšte)
Što se same konfiguracije tiče, neke komponente su mi stigle neke nisu ali ovako bi to sve izgledalo na kraju:
Procesor: i7-7700k
Matična: z270-Sli Plus
Kućište: Supressor F31
Grafička: 1050 Ti 4Gb
Napajanje: EVGA G2 650 W
Ram: 16GB Ripjaws 3000Mhz
HDD: Barracuda 1TB
SSD: Samsung 960 EVO 500 GB
Hladjenje: E tu mi već treba vaša pomoć (Dolazi u obzir i obično hladjenje)
Dakle, s obzirom da se profesionalno bavim grafičkim dizajnom, video editovanjem i ponekad igram csgo, odlučio sam da po prvi put uđem u ozbiljniju konfiguraciju koja će me dobro služiti.
E sad, zanima me koje je najbolje vodeno hladjenje trenutno na marketu u ceni od 100 do 200 eur, u pitanju je i7-7700k procesor. Čuo sam da se taj procesor prilično zagreva pa bih da uzmem neko kvalitetno hladnje zbog toga, a i ne bih baš da uzmem neko loše pa da mi procuri posle 2 meseca (ako je to moguće uopšte)
Što se same konfiguracije tiče, neke komponente su mi stigle neke nisu ali ovako bi to sve izgledalo na kraju:
Procesor: i7-7700k
Matična: z270-Sli Plus
Kućište: Supressor F31
Grafička: 1050 Ti 4Gb
Napajanje: EVGA G2 650 W
Ram: 16GB Ripjaws 3000Mhz
HDD: Barracuda 1TB
SSD: Samsung 960 EVO 500 GB
Hladjenje: E tu mi već treba vaša pomoć (Dolazi u obzir i obično hladjenje)