illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.066
- Rezultat reagovanja
- 3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
Motherboard:
asus rog strix b550-i gaming
RAM:
g.skill trident z neo 32gb
VGA & cooler:
nvidia rtx 4070super founders edition
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Sound:
ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, akg k712 pro balanced
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 e-white
Internet:
optical cable
ne prica nikad napamet, bas smo pricali preko msn_a
kamera mu nije nista ultra posebno u odnosu na nexus one
a sto se tice baterije na Desire http://www.techcredo.com/android/how-to-improve-battery-life-on-your-android-phone-19-tips-for-htc-desire vecinu stvari odavde bih mogao iskoristiti da produzim battery life, ali mi nije potrebno za sada
kako tek za dan dva, zar nisi video vec milion yt videa o unboxing their precioussss i odmah ga slikaju pored "starog" 3gs
kamera mu nije nista ultra posebno u odnosu na nexus one
a sto se tice baterije na Desire http://www.techcredo.com/android/how-to-improve-battery-life-on-your-android-phone-19-tips-for-htc-desire vecinu stvari odavde bih mogao iskoristiti da produzim battery life, ali mi nije potrebno za sada
nije ga kupio, dobio je sample.Pazi, svaka njemu cast na komentarima, ja sam jednom komentarisao na slepo (citaj napamet) i ispao glup (kada sam tvrdio da iPhone nece izgledati kao shto izgleda ). I on prica napamet, tel ce tek za dva dana ugledati svetlost dana u USA... Pa nek je uzeo medju prvima nece ga videti barem do 25-26og. Tako da ne moze bash sve to da zna, citao sam njegove postove.
Zakljucak je po meni na mestu, zashto mislim tako, mislim da je jasno kada se procita njihov review, ali isto tako NIKADA ga necu kupiti ako mu cena bude, a bice 650+ evra pa nek je jedini i najbolji
kako tek za dan dva, zar nisi video vec milion yt videa o unboxing their precioussss i odmah ga slikaju pored "starog" 3gs
Poslednja izmena: