Lukija
PCAXE Eminent Guru
- Učlanjen(a)
- 13.04.2009.
- Poruka
- 2.564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ne već pre tebe.
Sta je jos u opticaju:
Live for Speed (aka LFS) - nove verzije imaju konacno bolju grafiku (ne preterano, podrzano AA i AF iz igre), i zvuk (sintetizovan, ne sample-ovan, ali postoji sound editor tako da moze solidno da se nabudzi zvuk). Glavni problem sa LFS je sto je to praktichno one man show produkt i razvoj je spor. Nedostatak licenciranih automobila je manji minus (postoji BMW Sauber F1.06, Formula BMW, Raceabout ...., ostali su fiktivni). Plus su odlicno modelovane staze (fiktivne) i instant akcija, nije previse zahtevan.
rFactor - Glavna snaga rFactora su modovi. Na zalost ovo je mach sa dve ostrice - puno modova je lose (ja sam ih poskidao puno, samo par sam zadrzao) i kvare utisak. Par modova su preporuka - Prosche Carrera Mod, FIA GT mod (konverzija iz GTR2), Fab Car, Ford Capri, Clio Cup ... Dosta staza je isto plus mada kvalitet varira. Jos jedan minus je problematican force feedback (postoji Real Feel plugin, meni se nesto nije svideo). Jedva cekam rFactor2.
GTR2 - stari dobri. Iako je relativno mator , jos uvek je popularan. Dobro zaokruzen prozivod. Postoji dosta modova i staza, nisam nesto probao.
GTR Evo - Prakticno Race07 + ekstra vozila + Nordschleife u turist i VLN varijanti. Najsveziji, graficki nesto bolji od GTR2 i rFactora .... Vredi je probati zbog Nordschleife.
RBR - Najbolja rally simulacija do sada. Jako kompleksan model. Steta sto se nije pojavio nastavak. Postoje nezvanicni modovi ali kao i sa vecinom modova, kvalitet je diskutabilan.
NetKar Pro - od nje se mnogo ocekivalo ali je slabo prosla.