Mare1389
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 29.10.2017.
- Poruka
- 1.452
- Rezultat reagovanja
- 578
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
Patriot Viper Steel 3200MHz 16GB (2 X 8GB)
VGA & cooler:
Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16G
Display:
LG UltraGear 27GR75Q-B 27" 2K 165Hz
HDD:
Patriot Burst 120GB & 1TB HDD
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Zowie EC1 & Logitech G413 Carbon
Ja zato sebe ne mogu da nateram da igram tu igricu iako mislim da je dobra sa dosta detalja i da moze dosta vremena da se potrosi na nju. Nisam igrao vise od dva sata sigurno, imam zelju da igram a u isto vreme i nemam.
Sve je nekako sporo i to me nervira. Onaj uvod je duzi malo i smara, to je verovatno zato sto sam se vracao igrici dva tri puta pa sam morao opet da predjem uvod. Ako se ne varam po kampu ne mozes da trcis. Uzmes neku misiju pa moras sa konjem da ides do neke tamo lokacije ko indijanac za nesto malo akcije ( bar u pocetku igre koliko sam ja igrao ). U GTA me nije bas smaralo da vozim kola do neke lokacije u misiji.
Sve je nekako sporo i to me nervira. Onaj uvod je duzi malo i smara, to je verovatno zato sto sam se vracao igrici dva tri puta pa sam morao opet da predjem uvod. Ako se ne varam po kampu ne mozes da trcis. Uzmes neku misiju pa moras sa konjem da ides do neke tamo lokacije ko indijanac za nesto malo akcije ( bar u pocetku igre koliko sam ja igrao ). U GTA me nije bas smaralo da vozim kola do neke lokacije u misiji.