• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

[P] MSI Raider 16 Max, HP Elitebook X, WD SN8100 2TB, Spigen S25 Ultra komplet

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.827
Rezultat reagovanja
115
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
1. MSI Laptop kupljen pre par dana (2.7.2026) u Microcentar prodavnici u USA kao nov (ne opened box ili refabrikovan). Koriscen tek toliko da se uveri u ispravnost svega. Laptop za sve namene, video montažu, projektovanje, igranje. Kombinovano 300W cpu + gpu. Zver u "malom". Kutiju nemam, prilazem fiskalni racun u slucaju (nedajboze) potreba ostvarivanja garancije. Omogućeno brzo i jednostavno dodavanje/izmenu diskova i ram memorije jednostavnim odvrtanjem dva šrafa koji se nalaze u centru pozadine.

CPU: Najnoviji Intel i9 290HX Plus,
Ekran: 16” OLED sa 240Hz,
RAM: 32GB
(2x16) DDR5 5600Mhz, (izmenjiva memorija),
Grafika: RTX 5080 sa 16GB i intel integrisana za nezahtevne taskove,
SSD: 1TB 5. gen uz mogućnost dodavanja drugog diska; oba slota podrzavaju gen 5 uredjaje,
System: Windows 11 Pro (platio sam nadogradnju sa Home verzije tako da ostaje PRO),
Keybord: Steelseries, USA layout, per key RGB,
Baterija: 91Wh,
Punjac fabricki: 400W,
Connectivity: Intel WiFi 7, BT
najnovije generacije,
Security: Podržava windows hello (otkljucavanje licem).

CENA: 2850e

2. HP Kupljen nov pre godinu dana od kolege sa foruma. Koriscen za rad od kuce sa vremena na vreme (Microsoft alati) i igranje Hollow Knight Silksong igre kad vreme i beba dozvole. Laptop je kralj baterije/autonomije u Windows okruzenju po svemu sto sam video. Jedina mana je sto ima jedan los (sub)pixel koji se vidi samo na tamnim pozadinama (na beloj, sivoj, zelenoj, crvenoj ne postoji problem) i Swiss raspored tastera. Preostala garancija 2 god po serijskom broju.
CPU: Intel i7 258V,
Ekran: 14” IPS sa 60HZ antireflektivnim slojem i onom Shure View tehnologijom koja ne znam da li ikome koristi,
RAM: 32GB ultra brze zalemljene memorije,
Grafika: Intel ARC 140V (odlicna integrisana),
SSD: 1TB gen.4,
System: Windows 11 Pro,
Keybord: vidi sliku layout, single zone osvetljenje,
Baterija: 68Wh (veca odnosno jaca verzija),
Punjac fabricki: 65W Usb-C
Connectivity: intel WiFi 7, BT i NanoSim card support
Security: podržava fingerprint (biometrija) i windows hello (ima ir kameru) otključavanje. Kamera može fizički da se ugasi.

Cena: 850e

3. Nvme kupljen pre par meseci (januar 2026 god), u BestBuy prodavnici u USA. Koriscen samo i iskljucivo kao Storage za igre kad god bi nasao sa vremena na vreme par sati za iste (vise testiram neku novu igru). Health 100% ofc.

Cena: 420e

4. Spigen Liquid Air (potpuno nova iz USA samo nemam kutiju; odlucio se da ostanem na pitaki) + Spigen GlasTR EZ FIT (1 komad)...znaci kompletna i odlicna zastita za Samsung S25 Ultra telefon.

Cena 30e

KONTAKT: PM ili 060/62-63-536

NAPOMENA:

• navedeno ne saljem, sve moze da se vidi, proba, kupi u Novom Sadu ili okolini, eventualno za vikend da donesem za Bg (kad mi obaveze i beba dozvole), ukoliko ste ozbiljan kupac.
  • cena manje vise fiksna; za one koje znam licno ili smo vec trgovali ranije, moze simbolican popust. Molim Vas, postedite I mene I sebe nudjenja bilo kakvih cena.
  • bez zamena, imam sve sto mi treba u zivotu Bogu hvala.

Prilozi

Vrh