Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Drustvo ponovo ja sa slicnim problemima.
Dobio sam sinoc konacno i trecu hawk karticu jubilarnu. I ponovo imam problema i sa njom, 73 stepena temperatura i 71% fan s tim sto je sa tolikim obrtajuma mnogo bucna kartica. Molio bih nekoga sa foruma ko ima gtx 560 ti da mi samo kaze koje su mu temperature kada odvrti 3dmark11... Ne znam ni sam sta da radim malo me ovo sve iritira. Molim vas pomazite nekako... :butcher:
Ako i sa trećom po redu kartom imaš iste probleme jedino što je logično je da dobijaš felerične primerke. Zašto, to već ne bih znao ... Ali drugog objašnjenja nema.
To sam i ja zakljucio vjerovatno im je kompletna serija felericna... Stvarno ne znam sta da radim vec vise od mjesec dana nemam kompletan komp. A najgore od svega je sto ostajem bez zivaca, nije mi problem nekako cu opet poslati na reklamaciju karticu samo se bojim da mi i cetvrta kartica ne bude ista i sta onda, a iz bosne sam pa svako deportovanje kartice do novog sada je cimanje do bola... Uzas...
Hmm bzvz i cudno, pa kako i treca karta ima problema? Bas bih bio iznerviran i nezadovoljan da mi se to desi... A ja bih recimo bas tu uzeo da kupujem 560Ti, izgledala mi je bas kvalitetna. Ali na zalost uvek neko ima problema sa nekom serijom karti..jbg .
Mislim da je taj asusov model losiji izbor od ove hawk verzije. Ja bi licno voleo da dobijem hwk model ispravan, jer mi se stvarno svidja kartica mogucnosti itd. Vidjet cemo sta ce biti kad me kontaktiraju ovi momci iz altija, sta ce mi reci i sta ce mi ponuditi.
Vrati ti njima msi i uzmi asus 560ti,ona je malo jeftinija ali ces barem biti miran,mnogo se ljudi zale na ovu msi hawk karticu nisi prvi ni poslednji koji se razocarao
Pitanje je da li kartici zapravo ista fali, nisi jedini koji se zalio na temperatute na 560Ti Hawk, ako ti je kuciste slabije provetreno, a ovih dana su i paklene vrucine, nije nemoguce da su temperature stvarno takve a da karta nije neispravna.
Ma koliko cudno izgledalo, izgleda da Twin frozr III na 560Ti ne radi posao iz nekog razloga, mislim da sam na 3DGuru citao test gde se covek zalio na iste probleme, zagrevanje iznad 70c pri solidnom broju obrtaja venta i sto je zanimljivo, znatno vecu potrosnju nego recimo 560Ti nekih drugih vendora, sto ukazuje na smanjenu efikasnost komponenti, a sto opet ukazuje na nizi kvalitet generalno. E sad, ono sto je u celoj prici jako cudno-hawk serija bi po definiciji trebalo da je najkvalitetnija moguca, ali izgleda-sa serijom 560ti nesto definitivno nije u redu.
I da, na 3DGuru su se zalili i na lose reseno hladjenje VRM-a, koji je navodno jako vreo.
Uglavnom, ako ti je karta izmedju 70-80c pri ovim vrucinama, to je izgleda normalna temperatura i nije razlog za reklamaciju.