Sasa1991
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.09.2018.
- Poruka
- 182
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 2600
Motherboard:
Asus Strix B450 F-Gaming
RAM:
Geil Evo 2x8GB 3000Mhz
VGA & cooler:
Asus Strix RX480
Display:
LG 27MP59-G
HDD:
SSD kingston 120GB Seagate 500GB
OS & Browser:
Windows 10 64bit
Pozdrav dobri ljudi Potrebna mi je vasa pomoc Hteo bih da kupim graficku MSI GTX 1060 6GB X Gaming, licno sam bio kod decka i isprobao je. Situacija je ovakva... Kada su podeseni kuleri na 70% i kada graficka nije u igrici itd, temperatura je 32stepena... Kada smo stavili kulere na AUTO i usli u Fortnite, odigrali par minuta i izasli...temperatura je bila na 50 stepeni. Tako je i stajala par minuta, temperatura se nije spustala...upalili smo onda kulere i stavili na 50%, temperatura je automatski pocela da se spusta... Graficka je u garanciji jos godinu dana... Decko kaze da nije MAJNOVAO, ali ja mu bas ne verujem... posto mi je pokazao racun, na kome je kupljeno 16 kartica (ukljucujuci i ova) i sve ostalo sto je potrebno za majnovanje...racun je iznosio oko 880 000din... On navodno kaze da je sve to kupio njegov drug i da se on bavio time, a da je on uz njega samo kupio ovu graficku koju sad prodaje i to je cela prica. Isto tako kaze da je razlog prodaje zato sto zeli da kupi novu graficku karticu, mislio je verovatno na ove nove sto tek treba da izadju... Sta da radim ? Dajte mi neki savet