dragantomasevic
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 18.03.2015.
- Poruka
- 3
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, hteo sam da uzmem ovo kućište pa me zanima par stvari.
1. Kakav je airflow - zanima me od nekoga ko već poseduje kućište. Znam da bi trebalo da je dobar, ali kakav je u praksi?
Tipa razlika između otvorenog kućišta i zatvorenog kao referentna tačka.
2. Dali RGB može da se ugasi bez da se ugasi vent? Ili bar da se stavi u neku manje upadljivu boju?
1. Kakav je airflow - zanima me od nekoga ko već poseduje kućište. Znam da bi trebalo da je dobar, ali kakav je u praksi?
Tipa razlika između otvorenog kućišta i zatvorenog kao referentna tačka.
2. Dali RGB može da se ugasi bez da se ugasi vent? Ili bar da se stavi u neku manje upadljivu boju?

Najjeftiniji NZXT je 11.000 din i ide sa dva obična ventilatora. Znači ako hoćeš full ARGB kupuješ 4 komada.

Opet, kazem, kad se sve sabere, kvalitet izrade, coskovi, konstrukcija, dizajn, kablovi iznutra i td, malko vise platis (~20e) i imas sve. Ne insistiram da svako treba to da uradi i kupi, ja sam prvi rezervisan (jer sve vec imam...) ali treba razmisliti o tim "brand" kucistima, sta moze da se stavi, kakav je cable managment, dal dolaze ventilatori i da li su dobri, a ne samo dal sijaju i td. Ja sam se po Black Widow izubijao sastavljajuci/rastavljajuci, budzeci i td. I to je jos i ok kuciste (za mo je potrebe, kad bacis ventove koji stizu u smece i zamenis sa arctic P12 PWM ili boljim, a to ne ulazi u cenu) i tako dalje...