AleksandarS99
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 26.08.2019.
- Poruka
- 25
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MS
CPU & cooler:
AMD 860k Quad Core 3.7 GHz - Cooler Master Hyper 103
Motherboard:
Asus A88XM-E
RAM:
Hyperx 4 GB DDR3 1866 Mhz
VGA & cooler:
Gigabyte Radeon R9 270x 2GB WINDFORCE
Display:
LG Ultrawide 29"
HDD:
Western Digital 1 TB Blue
Sound:
Integrisana
Case:
MS
PSU:
Raidmax Cobra Power 700W 80plus
Optical drives:
CD
Mice & keyboard:
Scorpion KM-400 Set
Internet:
Mts 50/8
OS & Browser:
Windows 7 64 bit-a, Chrome
Pozdrav,treba mi mala pomoc oko dobrog postavljanja ventilatora u kuciste.
Imam MS Gaming kuciste prilicno velikih dimenzija,u kucistu imam napred jedan ventilator 120mm koji ubacuje vazduh,zatim imam sa gornje strane Cooler Master 120mm koji ubacuje vazduh,zatim imam na stranici 120mm koji ubacuje i pozadi 120mm koji izbacuje vazduh.. Zanima me da li je u redu staviti da 3 ventilatora ubacuju a jedan zadnji izbacuje?
Temperature su na normali i kuciste je prostrano ali me zanima da li bi trebalo promeniti raspored ventilatora tj da li da menjam da 2 ubacuju a 2 izbacuju ili kako vec?
Imam MS Gaming kuciste prilicno velikih dimenzija,u kucistu imam napred jedan ventilator 120mm koji ubacuje vazduh,zatim imam sa gornje strane Cooler Master 120mm koji ubacuje vazduh,zatim imam na stranici 120mm koji ubacuje i pozadi 120mm koji izbacuje vazduh.. Zanima me da li je u redu staviti da 3 ventilatora ubacuju a jedan zadnji izbacuje?
Temperature su na normali i kuciste je prostrano ali me zanima da li bi trebalo promeniti raspored ventilatora tj da li da menjam da 2 ubacuju a 2 izbacuju ili kako vec?