• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Monitor se pali i gasi na svakih 20 sekundi

Bogdan Laban

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
31.01.2019.
Poruka
33
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Zdravo,juce sam kupio polovan monitor,Samsung SAMSUNG S24D590L 24" 1920x1080.Kada sam ga povezao na maticnu plocu,posto mi tek stize graficka,posle minut ipo koriscenja prvi put se iskljucio monitor.Da bi mi monitor ponovo bacio sliku morao sam da izvadim kabl iz monitora pa onda opet da ubacim,i cim to uradim vrati se slika.To se desavalo bukvalno na svakih 30 sekundi.Posle par minuta iskljucio sam kompjuter da ne bi monitor s****o.Proverio sam kabl i tamo de izlazi iz napajanja bio je budzen i imalo je trake.Skinuo sam to i kada sam spojio zice zalemio sam i lepo sve zamotao trakom.Kada sam opet pokusao posle par minuta iskljcio se monitor i ponovo se upalio za sekundu,i tako ne prekidno dok ne iskljucim kompjuter.E sada,pitanje je do cega je problem.Meni je logicno da je do napajanja za monitor posto monitor top radi sve dok se ne izgubi slika.Ima li neke mogucnosti da bude problem do monitora a ne do napajanja.Pokusao sam da povezem hdmi kabl i do laptopa i posle par minuta opet je krenuo da se iskljucuje monitor.Plasim se da uzmem napjanje i da se ispostavi da je do monitora na kraju.Hvala svima ko izdvoji vreme da odgovori

Darko Jankovic

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.05.2020.
Poruka
695
Rezultat reagovanja
587
Moja konfiguracija
Pa odnesi taj monitor i probaj kod nekog prvog komsije i eto ti odgovora!

Darko Jankovic

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.05.2020.
Poruka
695
Rezultat reagovanja
587
Moja konfiguracija
Pokusaj da ispitas taj kabl, odnosno da ti neko ispita. Da ne kupujes, dok ne budes siguran.

Poslednja izmena:
Vrh