Treba mi gaming monitor za oko 20k, samo novo, polovnjaci i kp me ne zanimaju. Hvala unapred
ma sve ok miki tu si u pravu ali ne treba ljudima davati modele koji su toliko vise novca od navedene cifre .puno je to razlike fora i jest u tim razlikama ima i za 30000 jos bolji hahahahDo 20k sledeci monitor:
AOC 24V2Q IPS monitor
Najbolje bi bilo kad bi mogao jos cetiri crvene da dodas i uzmes ovaj. Stvarno je gaming.
https://itsvet.com/monitor_aoc_24g2u/bk-pdaa1-31.i?id=6832
Kao što reče @</Miki> ako možeš ikako da se isprsiš za još 4 crvene, pazari bez razmišljanja AOC 24G2U, 144hz, IPS, odličan monitor, sve preporuke.Treba mi gaming monitor za oko 20k, samo novo, polovnjaci i kp me ne zanimaju. Hvala unapred
Napisao je čovek oko 20.000, znači može par hiljada gore-dole.ma sve ok miki tu si u pravu ali ne treba ljudima davati modele koji su toliko vise novca od navedene cifre .puno je to razlike fora i jest u tim razlikama ima i za 30000 jos bolji hahahah
Tesko da ce neko da mu preporuci doleNapisao je čovek oko 20.000, znači može par hiljada gore-dole.
Još jedan glas za AOC 24V2Q. Uzeo po preporuci Miki -ja i sve je super Moderan dizajn, AOC daje tri godine garancije (uz račun). DostaDo 20k sledeci monitor:
AOC 24V2Q IPS monitor
Najbolje bi bilo kad bi mogao jos cetiri crvene da dodas i uzmes ovaj. Stvarno je gaming.
https://itsvet.com/monitor_aoc_24g2u/bk-pdaa1-31.i?id=6832
Distributer ili prodavac daje 3godine garancije? Pitam jer sam uzeo pre neki dan za sebe Aoc, pa me interesuje kako funkcioniše to za 3godine garancije obzirom da su mi u prodavnici u kojoj sam kupio monitor rekli čini mi se da je 2godine garancija..?Još jedan glas za AOC 24V2Q. Uzeo po preporuci Miki -ja i sve je super Moderan dizajn, AOC daje tri godine garancije (uz račun). Dosta
I meni su rekli 2 godine u prodavnici, pa sam ja otišao na sajt AOCa, gde sam pročitao da daju 3 godine od dana kupovine (uz račun).Distributer ili prodavac daje 3godine garancije? Pitam jer sam uzeo pre neki dan za sebe Aoc, pa me interesuje kako funkcioniše to za 3godine garancije obzirom da su mi u prodavnici u kojoj sam kupio monitor rekli čini mi se da je 2godine garancija..?
Jeste, to je sve kul, ali kome ti šalješ monitor kada tebi prodavac daje garantovano pravo po zakonu o zaštiti potrošača, a to je 2godine, kome nakon te dve godine šalješ monitor ako mu se ne daj Bože nešto desi? Sumnjam da AOC ima predstavništvo u našoj zemlji...I meni su rekli 2 godine u prodavnici, pa sam ja otišao na sajt AOCa, gde sam pročitao da daju 3 godine od dana kupovine (uz račun).
Ili 39 meseci od datuma proizvodnje (ako nemaš račun), a po serijskom broju.
Ima telefon za našu zemlju, ne vidim zašto ne bi imao neki ovlašćeni servis. Ali u svemu, nisam proveravao, ne bih da malerišem. Ti ako ih pozoveš, javi šta su ti rekli.Jeste, to je sve kul, ali kome ti šalješ monitor kada tebi prodavac daje garantovano pravo po zakonu o zaštiti potrošača, a to je 2godine, kome nakon te dve godine šalješ monitor ako mu se ne daj Bože nešto desi? Sumnjam da AOC ima predstavništvo u našoj zemlji...
Ispitao sam ja već taj broj telefona sa njihovog sajta, ne funkcioniše, ne zazvoni čak nijednom samo se prekine...Ima telefon za našu zemlju, ne vidim zašto ne bi imao neki ovlašćeni servis. Ali u svemu, nisam proveravao, ne bih da malerišem. Ti ako ih pozoveš, javi šta su ti rekli.