toxicb0y
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 02.09.2023.
- Poruka
- 12
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav momci. Trenutno imam maticnu h310m, i5 9400f, gtx 1650, 16 rama 2666mhz (2x8), igram na monitoru 75 herza. Uglavnom sam do sada bio prezadovoljan, uzeo sam komp pre 3 godine. Igram uglavnom csgo, lol, gta 5.. nista preterano zahtevno. Elem, nezadovoljstvo je nastalo kad mi je nedavno iskocio apdejt za cs2 na stimu. I ja reko, ajde da uletim da probam, da vidim kakav je. Igra na medium podesavanjima - maltene neigriva, bar sto se tice shooting igre poput CS-a. E sad, vec neko vreme sam razmisljao o apgrejdu graficke na rtx 2060 super 8gb ovo je samo prelomilo.
O kompjuterima tj hardveru imam neko osnovno - srednje znanje, pa zato vas pitam. Da li bi taj upgrejd ista znacio? Da li uopste vredi? Isto tako, da li 9400f moze da gura 2060super? O apgrejdu procesora sam takodje razmisljao, guglao, trazio.. za nesto dosta bolje, trebao bih i maticnu da menjam. A to sve odjednom.. ne gori mi toliko pod nogama da apgrejdam ceo kompjuter, pa bih polako krenuo od graficke. Hvala na pomoci
Ako sam promasio mesto za temu, izvinjavam se.
O kompjuterima tj hardveru imam neko osnovno - srednje znanje, pa zato vas pitam. Da li bi taj upgrejd ista znacio? Da li uopste vredi? Isto tako, da li 9400f moze da gura 2060super? O apgrejdu procesora sam takodje razmisljao, guglao, trazio.. za nesto dosta bolje, trebao bih i maticnu da menjam. A to sve odjednom.. ne gori mi toliko pod nogama da apgrejdam ceo kompjuter, pa bih polako krenuo od graficke. Hvala na pomoci
Ako sam promasio mesto za temu, izvinjavam se.
Poslednja izmena: