Trogdor
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 286
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 955 BE
Motherboard:
ASUS M3A78
RAM:
4GB DDR800
VGA & cooler:
GA 4850 Zalman edition
Display:
ASUS 222U
HDD:
640GB
Sound:
Integrated,NEO SWM22 Black
Case:
Aurora :)
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Pioneer 112D
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
CABLE 6Mb/s
OS & Browser:
Win 7 64 Ultimate
Other:
Leadtek 2000 XP Expert
Drugari moram da vam se zalim nema druge ... Dakle zivim u kaludjerici (kao i animaN) i udaljen sam od njega nekih 2km vazdusnom linijom ! Problem je u tome sto sam na najbaksuznijem mestu sto se tice neta ,jer ovde na banderama imamo PCM uredjaje pa je nemoguce da nam uvedu ADSL,a plus smo i na takvom mestu pa ni kablovska TV a samim tim i net ne moze da nam se uvede ... Vec sigurno 2 godine sam korisnik KBC wireless interneta i sam bog zna koliko sam zivaca pogubio i koju stetu je moje psihicko zdravlje pretrpelo zbog nerviranja oko njihovog "interneta" !!! Nekada je njihovo objsnjenje bilo da smo previse udaljeni od pristupnih tacaka,pa da treba da promenimo polarizaciju,pa da zamenimo ruter AP-om,pa te tacke koje mi hvatamo nisu stvarno pristupne tacke nego neki segmenti... I na kraju sve uradim ,oni ugrade pristupne tacke ovde blizu mene ali net i dalje za***ava ... A sad oni imaju novo objasnjenje ,a to je "treba vam oprema na 5ghz,jer ona frekvencija od 2,4ghz je preopterecena" ( a pritom je sve duplo skuplje) ... Net mi traje jos 2,3 dana i ovo je definitivno zadnji put da sam uplatio net,jer cu da razmontiram opremu i da je prodam ... Nema druge ... Telekom sam bukvalno na sve nacine probao da dovedem da nam skinu PCM uredjaj zbog ADSL-a ... Hteo sam i ISDN da ugradim,ma sve zivo,a oni mi samo kazu "nemate tehnickih mogucnosti" ! Znaci onaj fazon ,jednostavno im nismo dovoljno isplativi i nece ljudi da se cimaju zbog nas ... Eto drugari,morao sam nekom da se izjadam hvala vam sto ste me saslusali,a sad idem... So long
Poslednja izmena od urednika: