Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozdrav svima,zanima me da li se mogu montirati graficke karte ASUS STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING ili MSI GTX 950 GAMING 2G na maticnu plocu msi gf615m-p33 hvala unapred na pomoci
Sto se tice tog gigabyte-a nisam nasao po toj ceni na kp,a ove 2 graficke cine mi se dobro po ceni sa kojoj se mogu uzeti sa proverenog sajta.Nekako mi nije sigurno kupovati sa sajta kao kp.
Tačno, samo bih ti dao jedan predlog ako kupovina grafičke nije baš hitna. Mogao bi da sačekaš pojavu AMD RX 480 grafičke koja bi trebalo da malo prodrma taj segment tržišta i može se lako desiti da cena GTX 960 4GB padne. Ali ako bi odmah kupovao idi na 960 4GB.
Slazem se s tobom citao sam o RX 480 ima dobre ocene na benchmarku ali kod nas bi kostalo verovatno mnogo skuplje nego sto je najavljeno kao i sto sada kosta gtx 1080