Iraklije
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 31.10.2010.
- Poruka
- 368
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD ATHLON II X4 620+L3 UNLOCKED
Motherboard:
MSI 870A-G46
RAM:
2X2GB GEIL
VGA & cooler:
ati 6850
Display:
asusmm17d splendid
HDD:
250+160GB
Case:
sharkoon vaya
PSU:
LC POWER 650W
Mice & keyboard:
logitech
Internet:
SBB
OS & Browser:
win7 64bit
imam sav alat za obradu metala i znam to znanje jos od dede kovaca ali sto se farbanja tu nemam veze gledam da me izadje sto jeftinije posto je plastifikacija skupa 30eur pa sam malo trazio po netu i video da se moze koristiti i sprej u boci 260din sto je daleko jeftinije i vodene smirgle,prajmer za plastiku krep traka za linije ako jos nesto treba dopunite kuciste mi je neko novo ogromno jeste da je kinesko ali mi je ok ja bih ofarbao unutrasnhost i spoljasnjost u mat crno sa crvenom mrezicom koja ide napred gde je optika e sad evo sta ja pitam:
1.farbanje unutrasnjosti treba li se metal koji je siv neofarban smirglati i kojom smirglom pre farbanja
2.farbanje spoljasnih limova.oni su sada metalik sivi kojom smirglom i koliko da smirglam dal dok skroz ne otklonim metalik sivu (posto ima dubokih ogrebotina do metala pa da onda prilagodim za mat crnu) i koliko slojeva nanositi i u kom vremenskom razmaku
3.za prednji deo tj.plastiku treba li prvo osmirglati i kojom smirglom pa tek onda prskati prajmer pa opet smrglati pa tek onda naneti mat crnu
4. planirao sam da prednju mrezicu koja je od tankog metala prefarbam u crvenu sada je ta mrezica isto metalik siva poput stranica kojom smirglom nju obraditi
unapred hvala svima ukoliko sam jos nesto izostavio od materijala dopunite me
1.farbanje unutrasnjosti treba li se metal koji je siv neofarban smirglati i kojom smirglom pre farbanja
2.farbanje spoljasnih limova.oni su sada metalik sivi kojom smirglom i koliko da smirglam dal dok skroz ne otklonim metalik sivu (posto ima dubokih ogrebotina do metala pa da onda prilagodim za mat crnu) i koliko slojeva nanositi i u kom vremenskom razmaku
3.za prednji deo tj.plastiku treba li prvo osmirglati i kojom smirglom pa tek onda prskati prajmer pa opet smrglati pa tek onda naneti mat crnu
4. planirao sam da prednju mrezicu koja je od tankog metala prefarbam u crvenu sada je ta mrezica isto metalik siva poput stranica kojom smirglom nju obraditi
unapred hvala svima ukoliko sam jos nesto izostavio od materijala dopunite me