Ch.e.d.a.
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 16.09.2013.
- Poruka
- 8
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Athlon II X2 245
Motherboard:
Asus M5A78L LE
RAM:
Patriot Signature 2X2Gb
VGA & cooler:
XFX Radeon HD4770
Display:
Benq G2222HDL
HDD:
WD 320Gb
Case:
Fractal Design Define R4 Arctic White windowed
PSU:
Thermaltake SPS-530M
E ljudi,resio sam da se bacim u modding vode,vec sam poceo neko staro kuciste da sredjujem,ali o tome drugi put,sad bih da se oprobam u highend projektu.Glavna i osnovna komponenta koju cu koristiti je Fractal Design Define R4,jer je kuciste neverovatno .Od ostalih komponenti planiram
Intel i5 4670k
Asus Z87-A
Sapphire Radeon R9 270x
Ram tipa Corsair Vengeance ili Kingston HyperX Beast 2x4Gb
Thermaltake Smart SE SPS-530M
SSD 120-128Gb nzm josh koji
Cooler Master Seidon 240M(voleo bih da dodjem do nekog Corsaira iz H serije,ali...)
Pa da pocnem sa pitanjima i podpitanjima.Da li bolje izgleda raditi celo napajanje u sleeve,ili uzimati extensione(24pin,8pin) posto je nnapajanje semi-modular,ako ce napajanje biti relativno skriveno?Takodje zanima me vase mesljenje o sledecim kombinacijama boja
1)FD Define R4 Black Pearl(windowed),sa kombinacijom Black-Gold(white u minimalnim kolicinama),ili farbati bele detalje u zlatno,
2)FD Define R4 Arctic White(windowed),sa kombinacijom White-Gold(black u minimalnim kolicinama),kombinacija koju nisam vidjao,pa me zanima vase misljenje.
Intel i5 4670k
Asus Z87-A
Sapphire Radeon R9 270x
Ram tipa Corsair Vengeance ili Kingston HyperX Beast 2x4Gb
Thermaltake Smart SE SPS-530M
SSD 120-128Gb nzm josh koji
Cooler Master Seidon 240M(voleo bih da dodjem do nekog Corsaira iz H serije,ali...)
Pa da pocnem sa pitanjima i podpitanjima.Da li bolje izgleda raditi celo napajanje u sleeve,ili uzimati extensione(24pin,8pin) posto je nnapajanje semi-modular,ako ce napajanje biti relativno skriveno?Takodje zanima me vase mesljenje o sledecim kombinacijama boja
1)FD Define R4 Black Pearl(windowed),sa kombinacijom Black-Gold(white u minimalnim kolicinama),ili farbati bele detalje u zlatno,
2)FD Define R4 Arctic White(windowed),sa kombinacijom White-Gold(black u minimalnim kolicinama),kombinacija koju nisam vidjao,pa me zanima vase misljenje.