Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
jesi ih pitao od cega se izguli? koliko sam ja gledao secenje vodenog nema nista da se pricvrsti, samo drzis rukama i masina ide i sece (naravno moras da pazis da te ne zakaci mlaz vode), nije to cnc pa da cima.
Uzmi široku molersku traku i oblepi stranicu, čak i na delovima gde seku, pošto to vodi ne sme da smeta. Prvo je tip gunđao na telefon kako on nije čudotvorac i da zaobljeni delovi moraju imati manji radijus, na šta sam ja odgovorio da nije frka ali da onda sva 4, imaju taj radijus. Srpska posla.
p.s. to mi prilično uvredilo, pošto sam krivulje na čoškovima izvukao, meni veoma dragom kafenom šoljom!
Sinoć sam primetio jedan problem, nakon isecanja stranice. Naime, pošto sam bio uslovljen fabričkim rupama za ventilatore, koji se nalaze na levoj strani stranice, do te tačke sam i sekao, ispostavilo se da je i bočni deo kućišta išao baš do te tačke. Što znači: ne mogu da ubacim plexi jer bi udarao u taj deo kučišta, ali sam našao rešenje u stanjivanju tog dela, da bi plexi uhvatio bar 2-3mm sa te leve strane.
Skica problema:
Za razliku od Noctua-e chije je reshenje najbolje, ostali proizvodjachi ventilatora uglavnom koriste metodu sa plastichnim prstenom koji se takodje lako skida, ali je mana ako se chesto skida i vraca...
Ima ih raznih prečnika na NS Najlonu. Pravljeni su navoji samo.
Edit: vratih se iz Gravocentra, logo MegaSkot isečen u plavom plexiglasu. Malo veće dimenzije od planirane, zato što puca kad su tanka slova. Isto tako, isečen prozirni plexi za stranicu. Slike sutra.