ays
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 17.07.2009.
- Poruka
- 1.376
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Другар је C++ програмер и ради, веома озбиљно, за странце, па је скупио сада кинту и решио да промени конфу...
Нема преференци ни према једној платформи, генерално му треба добар комп за његове потребе. Знам да одигра понекад PES и то је то... генерално само програмирање је оно што он ради.
HDD је решен, узели смо један Kingston V+ SSD и један velociraptor 300GB и један од 1TB.
Узео је додатни монитор, има НР 2475, тако да је и то решено...
Остало је:
Матична ->
CPU ->
RAM ->
GPU ->
PSU ->
Нема неки одређени буџет, али би било лепо да то упадне у до 400-450евра. Синоћ смо Феђа и ја причали и генерално, quad процесор није обавезан, нити потребан за оно што он ради(као ни мени реално).
Генерално или i3/i5 или Х3/Х4 процесори долазе у обзир...
Хвала на помоћи...
Нема преференци ни према једној платформи, генерално му треба добар комп за његове потребе. Знам да одигра понекад PES и то је то... генерално само програмирање је оно што он ради.
HDD је решен, узели смо један Kingston V+ SSD и један velociraptor 300GB и један од 1TB.
Узео је додатни монитор, има НР 2475, тако да је и то решено...
Остало је:
Матична ->
CPU ->
RAM ->
GPU ->
PSU ->
Нема неки одређени буџет, али би било лепо да то упадне у до 400-450евра. Синоћ смо Феђа и ја причали и генерално, quad процесор није обавезан, нити потребан за оно што он ради(као ни мени реално).
Генерално или i3/i5 или Х3/Х4 процесори долазе у обзир...
Хвала на помоћи...