• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

MMORPG Tibia

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Jel igra neko ovu igru trenutno? Ili ste možda ranije igrali? Na kom serveru?
Igrao sam je nekoliko meseci ne racunajuci prekide. Imam druida na Aurei lvl 27 i paladina na Harmoniji lvl 41. Paladina sam penzionisao a druida ću možda aktivirati, ovaj put sa premium varijantom.

Neshekel

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
26.08.2011.
Poruka
31
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Igrao sam par sati, nije mi se dopalo, ne volim ja te low tech igrice nesto narucito... sta reci mlad sam odrastao sam uz starcraft i quake, sve sto ima losije grafike mi je bljak xD

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Igrao sam par sati, nije mi se dopalo, ne volim ja te low tech igrice nesto narucito... sta reci mlad sam odrastao sam uz starcraft i quake, sve sto ima losije grafike mi je bljak xD
Što kažeš, mlad si. Ali novije igrice uglavnom koriste ideje iz starijih. Ja ih igram od Tetrisa i "Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards" :D tako da me pomalo nervira "déjà vu".

edit: I meni je na prvi pogled bila loša grafika, ali dao sam joj šansu jer je bila dosta cenjena ranije. Posle sam se malo navukao :)

Poslednja izmena:

Neshekel

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
26.08.2011.
Poruka
31
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Što kažeš, mlad si. Ali novije igrice uglavnom koriste ideje iz starijih. Ja ih igram od Tetrisa i "Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards" :D tako da me pomalo nervira "déjà vu".

edit: I meni je na prvi pogled bila loša grafika, ali dao sam joj šansu jer je bila dosta cenjena ranije. Posle sam se malo navukao :)
Mozda je na moju odluku da mi se igra nedopadne uticalo i to sto nisam neki ljubitelj MMO igara jer su obicno samo noskill grinding borefest, tako da definitvno nisam ciljna grupa za Tibiju xD

Mada imam druga koji je na njoj dosta vremena proveo a mladji je od mene...

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Mozda je na moju odluku da mi se igra nedopadne uticalo i to sto nisam neki ljubitelj MMO igara jer su obicno samo noskill grinding borefest, tako da definitvno nisam ciljna grupa za Tibiju xD

Mada imam druga koji je na njoj dosta vremena proveo a mladji je od mene...
U pravu si, ume da bude dosadno. Tu pomaže "Tibia chat", a oni Poljaci i Brazilci (kojih je pored Šveđana najviše) uglavnom loše govore engleski. :)
Zato je super kad imaš nekog poznatog tamo.

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP
Ovo deluje vrlo interesantno. Neverovatno mi je da se igra ovolikih godina.
Da li je neko od vas igrao Chrono Trigger ili Eternal Eden?

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Vrh