Odlično, neka ti pošalje skrinšot iz samsung magician, dela gde se vide podaci tbw i health (wear level) ili iz hd sentinel.mislim da mi je rekao samsung 970 evo plus
Sent from my iPhone using Tapatalk
mislim da mi je rekao samsung 970 evo plusVortex raidmax? Prelepo.
Koji nvme?
lici video sam i ja, lici ali nije istiVredi,liči po specu na ovaj
Pogledajte prilog 53206
I ovde senf kablovi, vjerovatno se opet krije neki VORTEX, i ili čak vreba neka COBRAVredi,liči po specu na ovaj
Pogledajte prilog 53206
naravno, ali pazi retko da ces naci ovakakav racunar na oglasima, uvek moze jeftinije ali da sam sklapas i trazis. Plus sto je ovaj racunar potpuno nov pa cak i grafika sto je opet plusNebitno napajanje i kućište ako ostali delovi zadovoljavaju cenu,tj cenu kućišta i napajanja računaš npr 0e,a ostali delovi vrede tih 730e.
Pa posle menjaj psu i kucište.
A deluje da vredi,npr cpu 150e,gpu 350e,mobo 100e,ram 70-80e,ssd 2tb vredi do te vrednosti pc-a,ostalo je gratis npr.
Naravno,da tražiš ovakav pc za kupovinu.
pa pazi slazem se ali sam pitao sta od delova je novo sta polovno, rekao je da je apsolutno sve novo. da kao ima neku semu tehnomanije ili tehnommedije da oni kao posle 6 meseci sklanjaju sa rafofa a ako niko ne kupi onlajn posle dve god on kupi na paletu. tako da eto glupa prica ali mozda je istina ne znam, sve u svemu okej jeNije to ništa novo ako je preprodavac,novo je uglavnom samo kućište,pa otud naziv NOVO kod muljatora preprodavca,i eventualno neki sporedni jeftiniji deo koji fali da bi se sklopio pc za prodaju,npr ssd i slično.
Ali kao što rekoh vredi te cene kao polovan komp,tako sam ga i računao
Pa za današnja napajanja u 99% slučajeva jeste, a prije cca 10tak godina su mnogi prestižni brendovi imali takve kablove, nije se mnogo davalo značaja estetici jer su tek tada počela da zaživaljavju kućišta sa stranicom od kaljenog stakala i ostale karafeke, ja sam imao dva kvalitetana napajanja CHIEFTEC Navitas 1000W (GPM-1000C) i ANTEC HCP 850W Platinum (jedno zapravo još imam) iz tog perioda, oba su imala senf kablove. Sada ovo XPG koje je tri puta jeftinije, od ta dva, ima crne tanke kablove....
Da li je boja izolacije žica koje izlaze iz napajanja merilo njegovog kvaliteta?