AkiR9
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 06.01.2017.
- Poruka
- 439
- Rezultat reagovanja
- 39
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Thinkpad T570
Skroz sam nov u ovome bukvalno ne znam nista.
Zeleo bih da mi date neke savete i da odgovorite na ova pitanja koja cu postaviti.
Koju kriptovalutu majnovati i koja je najisplativija? ETH? ETC?
Zasto tacno sluzi Nicehash? Da li majnovati preko nicehasha?
Da li mozete da mi pomognete oko sklapanje riga? Koje komponente? Budzet 2500/3000e otprilike.
Da li moze nesto ovako?
Koja je najisplativija karta za majning? Mislio sam da uzmem 7x rx 580 / rx 570?
7x rx580
Celeron G1840
H81 PRO BTC ili TB250-btc?
4GB Ram
120GB SSD
7x Riser Extender ne znam koji tacno i gde kupiti.
Preporucite napajanje neko ja sam mislio neko Evga/corsair napajanje od 1200w
Rig - metalna konstrukcija da li napraviti ili kupiti?
ili kupiti na kupujem prodajem gotov rig plug and play da li se to isplati ili da sklapam sam ?
Dobio sam preporuku od drugara za jednog lika da mi podesi rig da majnuje ETH, nisam ga skapirao da li sklapa ceo rig. Cena je 50 evra ne znam da li je skupo, a mogu i sam da namestim ako nije tesko? Ili je isplativije da uzmem neki gotov rig? da li je sigurno?
I jos jedno pitanje da li mozete da ostavite neke forume/sajtove za neke "cake" kod majnovanja?
Bas sam dosta pitanja postavio. ako neko ima vremena i zeli da pomogne, neka odgovori. Puno bi mi znacilo.
Pozz...
Zeleo bih da mi date neke savete i da odgovorite na ova pitanja koja cu postaviti.
Koju kriptovalutu majnovati i koja je najisplativija? ETH? ETC?
Zasto tacno sluzi Nicehash? Da li majnovati preko nicehasha?
Da li mozete da mi pomognete oko sklapanje riga? Koje komponente? Budzet 2500/3000e otprilike.
Da li moze nesto ovako?
Koja je najisplativija karta za majning? Mislio sam da uzmem 7x rx 580 / rx 570?
7x rx580
Celeron G1840
H81 PRO BTC ili TB250-btc?
4GB Ram
120GB SSD
7x Riser Extender ne znam koji tacno i gde kupiti.
Preporucite napajanje neko ja sam mislio neko Evga/corsair napajanje od 1200w
Rig - metalna konstrukcija da li napraviti ili kupiti?
ili kupiti na kupujem prodajem gotov rig plug and play da li se to isplati ili da sklapam sam ?
Dobio sam preporuku od drugara za jednog lika da mi podesi rig da majnuje ETH, nisam ga skapirao da li sklapa ceo rig. Cena je 50 evra ne znam da li je skupo, a mogu i sam da namestim ako nije tesko? Ili je isplativije da uzmem neki gotov rig? da li je sigurno?
I jos jedno pitanje da li mozete da ostavite neke forume/sajtove za neke "cake" kod majnovanja?
Bas sam dosta pitanja postavio. ako neko ima vremena i zeli da pomogne, neka odgovori. Puno bi mi znacilo.
Pozz...
Poslednja izmena: