Diabolique
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.705
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP
Već duže vreme kruže priče o Microsoft tabletu.
Vest mi nije bila zanimljiva, mislim, šta Microsoft može da izmisli, a da ne bude dosadno. Nekako me Microsoft i Balmer na čelu, uvek asociraju na neku dosadu.
Naravno, redovno pratim sve glasine u vezi Apple tableta, oni su nekako u fazonu. Čak i ako ne gotivite Apple, morate priznati da vas kopka šta će to "Steva Poslovni" novo da izbaci na tržište.
...
U žaru dosade na poslu sasvim slučajno otvorim YT link koji objašnjava šta je to Kurir iz Microsofta.
...
Gledam i ne verujem da Microsoft može da napravi nešto ovako zanimljivo. Ovako definitivno treba da izgleda svaki tablet.
Ne mogu da verujem da sam podlegao predrasudama. Kakav sam ja magarac, strašno.
Pred nama je tablet, ustvari nije tablet već sasvim nova kategorija, booklet.
Ovu spravu čine dva 7" displeja koja su spojena "koricama" pa uređaj izgleda kao knjiga. Optimizovan je za rad sa olovkom i sa prstima kombinovano.
Spoj između dva ekrana popunajava Home dugme i statusna traka sa informacijama o bateriji, wireless signalu...
Da ne dužim ja mnogo, jer se rečima nemože opisati kako je ovo dobra sprava.
Izvor: Gizmodo
Vest mi nije bila zanimljiva, mislim, šta Microsoft može da izmisli, a da ne bude dosadno. Nekako me Microsoft i Balmer na čelu, uvek asociraju na neku dosadu.
Naravno, redovno pratim sve glasine u vezi Apple tableta, oni su nekako u fazonu. Čak i ako ne gotivite Apple, morate priznati da vas kopka šta će to "Steva Poslovni" novo da izbaci na tržište.
...
U žaru dosade na poslu sasvim slučajno otvorim YT link koji objašnjava šta je to Kurir iz Microsofta.
...
Gledam i ne verujem da Microsoft može da napravi nešto ovako zanimljivo. Ovako definitivno treba da izgleda svaki tablet.
Ne mogu da verujem da sam podlegao predrasudama. Kakav sam ja magarac, strašno.
Pred nama je tablet, ustvari nije tablet već sasvim nova kategorija, booklet.
Ovu spravu čine dva 7" displeja koja su spojena "koricama" pa uređaj izgleda kao knjiga. Optimizovan je za rad sa olovkom i sa prstima kombinovano.
Spoj između dva ekrana popunajava Home dugme i statusna traka sa informacijama o bateriji, wireless signalu...
Da ne dužim ja mnogo, jer se rečima nemože opisati kako je ovo dobra sprava.
Izvor: Gizmodo