serpent
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
 - 05.04.2009.

- Poruka
 - 334

- Rezultat reagovanja
 - 0

Moja konfiguracija

CPU & cooler:

Intel i7 920						

Motherboard:

Gigabyte GA-EX58-UD3R						

RAM:

2x2GB Patriot Viper DDR3 1600MHz CL7						

VGA & cooler:

Club 3D Ati 4850 512MB + Accelerro S1 R2						

Display:

Samsung T220						

HDD:

1TB Seagate baracuda						

Sound:

OnBoard						

Case:

Chieftec BIIIG						

PSU:

TT 850W						

Optical drives:

Pioneer						

Mice & keyboard:

Logi MX518 + Logi krsh KB						

Internet:

SBB						

OS & Browser:

W7						

Imam ovu grafiku iz Attachment-a, kada sam je kupova rece mi lik da je to Club3D 4850 OC edition (mada se ispostavi po slici kulera da je ipak ova neka DDF, sta god to bilo).
E sad ono sto mene muci je sto mi je 'protandrco' kuler pa se razmisljam da li da kupim neki nov (ali da je razumna cena, da ga hladi privremeno do posle nove god kada bi menjao grafu za neku jacu verovatno) ili mozda neko ima drugacije resenje (probao sa WD-om, nije nesto mnogo urodilo plodom).
Realno imao sam ideju da uzmem Accelero S2 iz CRO ali mi je ta kombinacija propala, kad sam isao nisu ga imali na stanju pa sam trebao da cekam par dana da stigne iz drugog grada, a nisam se toliko zadrzavao. Da li ima nesto sto ce posteno da je ohladi a da ne bacam vise od 30ak eura (5gore dole nije strasno)?
								E sad ono sto mene muci je sto mi je 'protandrco' kuler pa se razmisljam da li da kupim neki nov (ali da je razumna cena, da ga hladi privremeno do posle nove god kada bi menjao grafu za neku jacu verovatno) ili mozda neko ima drugacije resenje (probao sa WD-om, nije nesto mnogo urodilo plodom).
Realno imao sam ideju da uzmem Accelero S2 iz CRO ali mi je ta kombinacija propala, kad sam isao nisu ga imali na stanju pa sam trebao da cekam par dana da stigne iz drugog grada, a nisam se toliko zadrzavao. Da li ima nesto sto ce posteno da je ohladi a da ne bacam vise od 30ak eura (5gore dole nije strasno)?
Prilozi
- 

97 KB Pregleda: 213

, ako je i puno bučan vežeš ga na 7V ili čak 5V, pogotovo ako je 12-ica u pitanju (ima bolji protok na 5V nego taj fabrički na 12V)...