serpent
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.04.2009.
- Poruka
- 334
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 920
Motherboard:
Gigabyte GA-EX58-UD3R
RAM:
2x2GB Patriot Viper DDR3 1600MHz CL7
VGA & cooler:
Club 3D Ati 4850 512MB + Accelerro S1 R2
Display:
Samsung T220
HDD:
1TB Seagate baracuda
Sound:
OnBoard
Case:
Chieftec BIIIG
PSU:
TT 850W
Optical drives:
Pioneer
Mice & keyboard:
Logi MX518 + Logi krsh KB
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7
Imam ovu grafiku iz Attachment-a, kada sam je kupova rece mi lik da je to Club3D 4850 OC edition (mada se ispostavi po slici kulera da je ipak ova neka DDF, sta god to bilo).
E sad ono sto mene muci je sto mi je 'protandrco' kuler pa se razmisljam da li da kupim neki nov (ali da je razumna cena, da ga hladi privremeno do posle nove god kada bi menjao grafu za neku jacu verovatno) ili mozda neko ima drugacije resenje (probao sa WD-om, nije nesto mnogo urodilo plodom).
Realno imao sam ideju da uzmem Accelero S2 iz CRO ali mi je ta kombinacija propala, kad sam isao nisu ga imali na stanju pa sam trebao da cekam par dana da stigne iz drugog grada, a nisam se toliko zadrzavao. Da li ima nesto sto ce posteno da je ohladi a da ne bacam vise od 30ak eura (5gore dole nije strasno)?
E sad ono sto mene muci je sto mi je 'protandrco' kuler pa se razmisljam da li da kupim neki nov (ali da je razumna cena, da ga hladi privremeno do posle nove god kada bi menjao grafu za neku jacu verovatno) ili mozda neko ima drugacije resenje (probao sa WD-om, nije nesto mnogo urodilo plodom).
Realno imao sam ideju da uzmem Accelero S2 iz CRO ali mi je ta kombinacija propala, kad sam isao nisu ga imali na stanju pa sam trebao da cekam par dana da stigne iz drugog grada, a nisam se toliko zadrzavao. Da li ima nesto sto ce posteno da je ohladi a da ne bacam vise od 30ak eura (5gore dole nije strasno)?
Prilozi
-
97 KB Pregleda: 168