fotoronin
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 18.11.2018.
- Poruka
- 1.089
- Rezultat reagovanja
- 317
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
TODA PC :)
CPU & cooler:
Ryzen 2600X/Cooler Master 212 Evo Led Turbo
Motherboard:
Gigabyte Aorus Ultra Gaming X 470
RAM:
Corsair vengeance RGB 3200 2x8 Gb
VGA & cooler:
Evga GTX 1060 SC 3 gb
Display:
Iiyama Prolite XUB2796QSU
HDD:
Samsung 970 EVO 1Tb NVME +Samsung SSD 860 Evo 250Gb, WDC Black 1Tb, Toshiba 3 Tb
Sound:
Integrated(realtec)
Case:
Antec NX 410 White
PSU:
Raidmax RX-635 AP
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
A4Teche V7M Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10-nazalost :( , Opera, Edge
Other:
svasta nesto/svestrana osoba
Ovako...Ja sam cassual gamer znači nekad igram nešto par sati dnevno a nekad danima ništa...Buduci da su uglavnom MMORPG igre tj online su'čini mi se da često imam nekakva kašnjenja...Do Interneta ne bi trebalo biti a ni do PC-ja...No uglavnom skrenu s teme-želeo bih da kupim mehaničku tastaturu-a bar za prvi put ne bih, iskreno da izdvojim ogromnu sumu...Kod nas po radnjama sve što sam našao em nemaju grip za dlanove-što mi je vrlo poželjno/bitno em su...preskupe... Našao sam-posle dugo traganja-na Alliexpresu ovu Havitovu tastaturu
US $32.99 40% OFF|HAVIT Mechanical Keyboard 87/104 keys Blue or Red Switch Gaming Keyboards for Tablet Desktop Russian/US sticker-in Keyboards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
koja izadje nekih 40 + dolara....a deluje prilično dobro i po komentarima a i ima par videa po Youtubu.
Svestan sam da cu u slucaju porućivanja sa Allija verovatno platiti bar PDV ali OK opet sam tu na oko 5 000 grubo...Više me muči-koja je šansa da dodje falična tastatura..?Više me to muči nego carina..
.Šta mislite-da li se zezati s time ili juriti nešto malo skuplje ali sigurnije....?
Tipa ovako nešto je oko 6 000..?
www.bcgroup-online.com
Tj. ako ne ništa od ove dve koja bi bila treća opcija ajde da kažemo 50tak evra, grubo..?
US $32.99 40% OFF|HAVIT Mechanical Keyboard 87/104 keys Blue or Red Switch Gaming Keyboards for Tablet Desktop Russian/US sticker-in Keyboards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
koja izadje nekih 40 + dolara....a deluje prilično dobro i po komentarima a i ima par videa po Youtubu.
Svestan sam da cu u slucaju porućivanja sa Allija verovatno platiti bar PDV ali OK opet sam tu na oko 5 000 grubo...Više me muči-koja je šansa da dodje falična tastatura..?Više me to muči nego carina..
.Šta mislite-da li se zezati s time ili juriti nešto malo skuplje ali sigurnije....?
Tipa ovako nešto je oko 6 000..?
MS INDUSTRIAL THUNDER PRO mehanička tastatura velika
MS INDUSTRIAL THUNDER PRO mehanička tastatura velika MS THUNDER PRO gaming mehanička žična tastatura sa 104 istaknutih, glasnih tastera. 12 multimedijaln...
..malo ti blue outemu vise se cuju nego sto treba.Tj solidno odzvanjaju.Sad imam ovu CM ..meni to kao laiku za tastature sve isti djavo.Mozes dobro da prodjes na kp za 50e moze odlicna tastatura u garanciji naravno da budu..sa cherry red ili mx brown svicevima