Rocky
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 02.03.2011.
- Poruka
- 18
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II x4 925 + LC-POWER LC-CC-120
Motherboard:
MSI 770-C45
RAM:
2x2Gb 2x2Gb Kingston Transc. 1333Mhz DDR3
VGA & cooler:
ATI Radeon R9 280x Sapphire
Display:
Asus MX279H
HDD:
Sams.Spinpoint F3 500GB(HD502HJ)
Sound:
Stock
Case:
Xigmatek Asgard
Optical drives:
/
OS & Browser:
Windows 10 & Opera
Other:
...
Pozdrav.
Imam par problema sa MPC-HC
1. Pocelo je od nedavno da ne radi favorite tj. bookmark gde sam stao sa gledanjem. Znaci bukvalno sada bookmarkujem, izadjem, pokrenem MPC, hocu da ucitam gde sam stao i prijavi file not found.
2. Desava mi se da secka prilikom premotavanja i to na raznim kvalitetima snimka. Nekada ne secka npr 720p ali zato secka 480p. Da li je to do konfiguracije MPC-a ili do loseg enkodovanja?
3. Gde treba da podesim u opcijama kada se dogodi da neki fajl nece da se ucita iz MPC-a ali zato npr. GOM ga ocita. Prepostavljam da treba da izmenim nesto u samim ocpijama MPC da bi mogao da prepozna odredjeni fajl. Ne pricam o tome da mi nije selektirano da cita .avi npr pa da treba da cekiram da ga MPC otvara nego bas kada pokrenem iz MPC prijavi gresku a GOM iscita fajl.
Ovde su moja podesavanja za koja mislim da bi bila kljucna u mojim problemima:
Ovde je sve po defaultu i nista nije cekirano
slika 1
slika 2
slika 3
silka 4
verzija:
Sistem:
Win 7 x64
Phenom II x4 925
8GB ddr3
ATI 5770
...
Imam par problema sa MPC-HC
1. Pocelo je od nedavno da ne radi favorite tj. bookmark gde sam stao sa gledanjem. Znaci bukvalno sada bookmarkujem, izadjem, pokrenem MPC, hocu da ucitam gde sam stao i prijavi file not found.
2. Desava mi se da secka prilikom premotavanja i to na raznim kvalitetima snimka. Nekada ne secka npr 720p ali zato secka 480p. Da li je to do konfiguracije MPC-a ili do loseg enkodovanja?
3. Gde treba da podesim u opcijama kada se dogodi da neki fajl nece da se ucita iz MPC-a ali zato npr. GOM ga ocita. Prepostavljam da treba da izmenim nesto u samim ocpijama MPC da bi mogao da prepozna odredjeni fajl. Ne pricam o tome da mi nije selektirano da cita .avi npr pa da treba da cekiram da ga MPC otvara nego bas kada pokrenem iz MPC prijavi gresku a GOM iscita fajl.
Ovde su moja podesavanja za koja mislim da bi bila kljucna u mojim problemima:
Ovde je sve po defaultu i nista nije cekirano
slika 1
slika 2
slika 3
silka 4
verzija:
Sistem:
Win 7 x64
Phenom II x4 925
8GB ddr3
ATI 5770