Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Neki predlozi za maticnu plocu koja podrzava ryzen 5 2600 i rx570, po mogucstvu jeftina da ne kazem najjeftinija, ne treba mi oc potencijal jer necu klokovati. Ako neko zna pomoc bi dobro došla.
Gledao sam na YT i citao na dosta sajtova ali nisam toliko iskusan i to da bih mogao sam. Sigurnije mi je da pitam nekog iskunijeg jer sa mojim znanjem 500 stvari mogu da se s***u, i nisam da kazem siguran u svoje znanje.
A i jos nisam napravio da kazem neki rang u svojoj glavi sta je dobro a sta nije, pa mi je bolje da pitam nego da pametujem, a i da kupim nesto sto je lose. Iscimao sam se bas da skupim money i sve pa hocu da to ispadne kako treba.
Ako me sećanje služi, a služi me još uvek dobro, već sam ti odgovorio u nekoj od prethodnih tema koje si otvorio koju ploču da kupiš. A to je MSI B450M PRO-VDH V2. Za malo više para imaš B450M Bazooka i za nekih 100 evrića već pomenutog Mortara.