Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Zavrsice ti ta tvoja sa reklamacije asrock za taj ryzen 3 cpu.
Ali ako nemas zivaca za cekanje preporuka je da ta sto planiras msi b450 A pro max 73 evra,ili Asrock B450m pro4 f 64 evra.Naravno kod madjara.
Mada je bi uzeo drugi cpu kad vec imas disktretnu kartu,pod prepostavkom da i to sad kupujes.
Nemam zivaca za cekanje, vec sam jednom slao, vratili mi posle 30 dana zato sto nisam poslao limic(pajseri).
Imam 3200g, a posto sam prodao PS4 hocu da uzmem jos rx 580, cisto da mogu odigrati nesto kad budem imao vremena. Znaci moze i Asrock B450m pro4 f.
A Djole reci mi 580 nitro +, majnovala sa temp u furmarku 11min 74c vent na 45%, uzeti?
Pa dobro,nije toliko strasno...mozda je malo pasta otisla u aut.Bitno je da su ventilatori dobri.
Ali mislim da je i meni dolazila do tih temperatura u furmarku..Ne mogu bas da se setim.Svakako u gamingu ce biti 5c manje bar u zahtevnim igrama.
Bitno je da je nepreplatis,idu oko 80tak evra.Vec je proslo poprilicno dugo od pojavljivanja 580ice i verovatno ces tesko naci neotvaranu,sa stikerom na srafu,majneri su uglavnom menjali paste.
Mada ja volim da vidim stiker da znam da nikad nije otvarana.Mada nemoj to da ti bude uslov,vec ako ima super,ako nema nikom nista.
Sto se tice ploce,sasvim dobra ploca.Moze lagano da tera 6/12 cpu pa i da ga kloknes.
Solidna cifra moze se reci.Sad imas paralelu sa rx 480 nitro65 evra sto mu dodje trecinu karte za 2,3 fps.Ali je starija,vise majninga,otvarana itd...Kako kod ti odlucis.