ROG STRIX Z390-F GAMING | Motherboards | ASUS Global to je ploca za navedeni iznos .sretno.Ja se izvinjavam moderatorima,ovako,kupujem brate pc, on hoce maticnu iz ASUSA samo,do 200 eura.
CPU Intel Core i5 -9400F.Pa ako neko moze da mi pomogne?kupio bi sve to u svabiji.Hvala unapred
Druze, FULL HD Monitor sa ovom Grafickom kartomBolje mu kupi i7-8700 sa B360 pločom od ~100e.
Imas sad u bosni u banja luci i sarajevu na dva mijesta tu plocu AsRock X470 Taichi po cijeni 230e i na drugom mijestu 240e . Ploca je ko grom jaka i dobra stvarno sam vrh. Bila je do nedavno dosta vise love.Najbolja X470 ploca je AsRock X470 Taichi ali nije ni blizu cene koliko ta MSI. Skuplja je duplo.
Uši može da mi zapali neko samo ako ja to dozvolim. Uvek će moći da se nabavi alternativnim kanalima po normalnijim cenama. Moralistima-legalistima slobodno neka gore uši.znas zasto nebi uzeo sad najnovije jer ce kod nas srbija,bosna to ce otici sa cijenama nebu pod oblake a ovom ce jos i pasti cijena a sad kad sam citao sta sve ima i nudi ta ploca fasciniran sam .To ce narod uzimati kao blesav cim izadje a nasi ovi ce nabibati cijene ima da nam se usi zapale et vidjeces i sam .