Ko zna šta je bio problem u drugom projektu. Ovo mi izgleda krajnje jasno i jednostavno s obzirom da su se sami ponudili i da postoji ugovor.
Malo je to zeznuto, oko rokova, sponzorstva i ostalo. Pritisak nije neprimjetan.Iz navedenih razloga sve što budem pravio u budućnosti neće imati niti javni worklog niti ću tražiti sponzorstva. Radiću onoliko koliko mogu da se pružim i u vremenskom periodu koji mi to dozvoljava. Ekstra je što je Skot dobio puno sponzorstvo jer sam dobio utisak (ne samo kod nas) da ljudi hoće sve da im se "pokloni".Ja lično smatram da sa posljednjim projektom nisam opravdao sponzorstvo i to mi čak i sada smeta ali šta je tu je. Mislim, ja sam odmah rekao šta i kako će biti i samim tim sponzorstvo nisam ni očekivao i pozitivna vijest me krajnje iznenadila (na tome moram da zahvalim sjekiri) i čak pomela jer sam bio otišao na drugu stranu. Ideja jeste bila koliko toliko originalna ali nedostatak pristupa sredstvima je to omeo. Trebalo je to da bude još sređeno ali splet okolnosti je bio takav da sam se u potpunosti riješio projekta.Mislim, jesto to reklama i ostalo ali ne može se zalaziti u vrhunski projekat i očekivati da sve neko drugi finansira i onda kukati kada neko ispali a naročito ne pljuvati po firmama zbog toga na svim mogućim forumima. Ljudi se tužakaju sa ugovorenim milionskim iznosima a ovde drvlje i kamenje zbog 1000evra, ako i toliko). Da je fer, nije ali život je ku*ka u svim mogućim oblicima i što se čovjek prije navikne, bolje će mu biti.
Priznaj i da si mislio na momente da nista nece biti od sponzora Ali to te nije omelo da nastavis da radis...Svi koji me znaju, znali su da bi mod bio završen svakako, čak da nisam dobio ništa. Trajalo bi nešto duže, naravno ali sponzori mi nisu u početku ni padali na pamet dok nisam nekima objasnio šta želim da uradim i sami se ponudili. Ovde prvenstveno mislim na Ljude iz Asrocka i Gigabyta. Vremenom, sve došlo na svoje i krenulo u neočekivano dobrom smeru sa sponzorima, na meni je da opravdam njihovu investiciju.
Bar nam pošalji koju fotku da možemo da je koristimo za vudu magijuHvala na hvalospevima. Kad čika Skot pokupi sponzorstvo i odleti na Bora Bora, druga pesma će se pevati!!!