Cao svima. Zanima me Vase misljenje o sledeci tastatura a koje su mi zapale za oko.
srebrne-u-boji-tastatura-usb-us-natec-
genesis-rx22.11.html?productId=42146
Sta mislite? Koja je najbolja u svom cenovno rangu ili mi preporucite neku drugu do 5 hiljada ako mozete. Hvala unapred
Tastature crne/srebrne/u boji | Tastatura USB US Natec RX11 | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Emmi online prodaja. Najveći izbor svih vrsta računara, računarske opreme i sve to po ubedljivo najnižim cenama. Proverite zašto smo bolji od drugih. www.emmi.rs - Vaš pametan izbor!
www.emmi.rs
genesis-rx22.11.html?productId=42146
Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Emmi online prodaja. Najveći izbor svih vrsta računara, računarske opreme i sve to po ubedljivo najnižim cenama. Proverite zašto smo bolji od drugih. www.emmi.rs - Vaš pametan izbor!
www.emmi.rs
Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
www.emmi.rs