spasoje88
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 21.10.2010.
- Poruka
- 235
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Motherboard:
ASUS M4A87TD
RAM:
2*4 GB corsair vengeance pro 1600 Mhz
VGA & cooler:
MSI GTX 560 Ti twin frozr II OC
Display:
ASUS 22
HDD:
Kingston NyperX 120GB 3K + WD 640 GB Blue
Case:
xigmatek midgard
PSU:
cooler master GX-550W
Ovako. Kako sto naziv teme kaze. Planiram da uzmem lap top 45k max.50k dinara.. Ajde mogu i 2-3 hiljade preko pedeset ako bas mora..Gledao sam po emiju i winwin-u i znam sta bih otprilike da poseduje taj laptop.
Ekran 15,6 ne bih preko toga.
Memorija 4gb
Grafika- ni sam ne znam da li integrisanu ili nezavisnu!!
Kapacitet harda ne igra bitnu ulogu, jer bih ubacio svoj ssd, a ovaj od laptop-a bih stavio u rek i koristio kao eksterni.
Ono sto me muci je procesor!!! Da li uzeti i3 ili amd A8/A10.. ili mozda cak ici na intel celeron QC?? Lap top mi treba prvenstveno za office, filmovi, muzika,internet, od igrica lol i mozda ako bi izasla neka strategija poput generala. Mada stavimo igrice na stranu. Nisam neki gejmer..
Ekran 15,6 ne bih preko toga.
Memorija 4gb
Grafika- ni sam ne znam da li integrisanu ili nezavisnu!!
Kapacitet harda ne igra bitnu ulogu, jer bih ubacio svoj ssd, a ovaj od laptop-a bih stavio u rek i koristio kao eksterni.
Ono sto me muci je procesor!!! Da li uzeti i3 ili amd A8/A10.. ili mozda cak ici na intel celeron QC?? Lap top mi treba prvenstveno za office, filmovi, muzika,internet, od igrica lol i mozda ako bi izasla neka strategija poput generala. Mada stavimo igrice na stranu. Nisam neki gejmer..
Poslednja izmena od urednika: