Kako nema?!Na Hisense sajtu ima 55A7500F za 66k, a 55A7100 može da se uzme za 60k. Sad, ne znam ima li neke bitne razlike? Ovaj novi je primamljiv, al niko još nema iskustva.
Šta podrazumevaš pod ovim?opciju podešavanja titlova
Hahah, dobar si. Pa sitnica je ali mene baš iritira. Pa da u toku gledanja pomeram prevod napred - nazad, kada kasni ili žuri. Malo mi je smor da kad god se neki prevod ne gađa moram na računaru da ga sređujem, ili još gore kad se ne gađa više puta tokom istog snimka. Imam dva starija tv-a koja to mogu, očekivao sam da se unapredim. Kolega mi jutros reče kako tu opciju sada nema većina tv-a.Tu opciju imaju modeli veći od 56".
Šta podrazumevaš pod ovim?
Nikada tu opciju nisam video na nekom tv-u ali verovatno da ima cim kazes da je bilo.I ljudi uzeh ja 55A7100F, rekoh da mnogo ne pametujem, tv kao tv. Međutim, nisam baš zadovoljan, i to sve zbog jedne sitnice. Je l realno, da novi tv nema opciju podešavanja titlova?
Kontam da zamenim tv samo zbog toga, pošto sam ga i uzeo pre svega za filmove i serije.
Ma to mi je to. Nema veze, imam još dva tv-a i računar. Gledaću na malo manjoj dijagonali ako mi je baš zapelo, biće to retki slučajevi. Sitno je da se oko toga dalje cimam, inače tv je za sad na prvu sasvim korektan. Vama ostalima ipak hvala, bar smo prodiskutovali.Nikada tu opciju nisam video na nekom tv-u ali verovatno da ima cim kazes da je bilo.
Ako si tv narucio online mozes da ga vratis bez izgovora i razloga ako si ga kupio u radnji onda jedino da ga ti stavis na oglas i prodas ali izgubices nesto para na tome.
Ono sto bih ja uradio je da ako je slika ok na tv-u da ga ne bih menjao nego bih skidao ripove filmova i serija prema prevodima koji se pojavljuju na raznim sajtovima za te namene.
I ja sam ranijih godina radio isto sto i ti i veruj mi umorio sam se od toga, sada prvo cekam da izadje prevod pa onda skidam taj rip za film ili seriju, veruj mi mnogo lakse i menje me glava boli jer se ne cimam time.
Pustim film i uzivam.