• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

lose farbanje,sta sad?

PERUN

PCAXE Member
Učlanjen(a)
23.08.2011.
Poruka
105
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Danas sam uzeo da sredjujem prednji plasticni panel od kucista,prvo je isao sloj prajmera pa sloj crne mat boje medjutim ventil se za****o i krenuo je da pljucka te su se napravile odvratne fleke,sacekam ti ja da se to osusi,i uzmem smirglu,osmirglam sve lepo i novi sloj ali hoces sipak pojave se linije od smirglanja koje boja ne moze da pokrije kojom smirglom da izravnam to do sam sam koristio onu 400,ili da kupim spric git pa malo da je matiram vodenom pa preko farbe da nanesem git ako moze tako ili ako neko ima neki savet neka javi do sutra pre podne kad nastavljam sa radom?

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Možeš gitovati i onda fino vodenom šmirlgom, kreneš sa 600 pa 800 i završiš sa nekom od 1000... Možda može posle te i finija. Ja bih preskočio git, to ti samo dodatno njakanje, ogrebotine nisu toliko duboke da ti treba git. Samo uzmi šmirgle raznih finoća i udri. I ako se radi o plastici, slobodno kvasi šmirglu, što čak, možda je i poželjno. Nikad nećeš dobiti savršenu plastiku posle toga, ali će 2-3 tanka sloja farbe uraditi posao. Ofarbaš, pustiš da se dobro osuši, pa opet....

PERUN

PCAXE Member
Učlanjen(a)
23.08.2011.
Poruka
105
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Dakle ne mogu da verujem jedina farbara u krugu od 10km drzi smirgle do granulacije 400,kaze nikad nismo imali te od 600,800 i 1000 nista pravac centar grada po smirglu:micri:

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Eh, kad bi ti zvao koje ja sve probleme imam sa mojim modovanjem... samo što to ostaje iza zavese..... :)

PERUN

PCAXE Member
Učlanjen(a)
23.08.2011.
Poruka
105
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Najgore od svega je sto je problem bio do konzerve sa bojom koja je pocela da pljucka boju da toga nije bilo sve bi bilo ok uvek neki maler prati coveka pa to ti je :(

Vrh