skenderbeg
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.12.2016.
- Poruka
- 16
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, nasao sam jedan laptop koji me interesuje, cijena je povoljna ali sa tim dolaze naravno i razlozi. Covek kaze da je laptop prilikom pada zadobio ostecenje flet kabla i da zbog toga ekran brljavi. Iz informacija koje sam dobio od njega - ekran pokazuje liniju ( prilozicu sliku ) i da je ta linija prisutna u 80% vremena ( sto znaci da se ponekad mice i tu sam sam otpisao da je u pitanju ekran ) i da se desi ponekad da se slika zamrzne ali alt+tab resavaju problem i da se to desava kad je ekran u 100-110 stepeni nagibu sto me opet asocira na maticnu plocu, cip.
Sam vlasnik negira da je graficki cip u pitanju i da ga koristi na eksternom monitoru bez problema, ali naravno kod kupovanja polovnih uredjaja nema ni povrata ni garancije...
Kolike su mogucnosti da je u pitanju flet kabl a kolike da je cip? Nisam se u zivotu mnogo puta srecao sa slicnim problemom pa bi neko ko vise zna mozda mogao da mi pomogne jer trenutno sam na 50-50. Hvala unaprijed...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Sam vlasnik negira da je graficki cip u pitanju i da ga koristi na eksternom monitoru bez problema, ali naravno kod kupovanja polovnih uredjaja nema ni povrata ni garancije...
Kolike su mogucnosti da je u pitanju flet kabl a kolike da je cip? Nisam se u zivotu mnogo puta srecao sa slicnim problemom pa bi neko ko vise zna mozda mogao da mi pomogne jer trenutno sam na 50-50. Hvala unaprijed...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk