VectorZz
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 15.08.2015.
- Poruka
- 29
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, nov sam na forumu, i predstavljam vam svoj prvi mod
ime sam lupio zahvaljujuci kucistu, raijintek metis
Za sada jedini sponzor: SilverStone
650W Strider Gold Series
Water CPU cooler: TD03-Lite
Trudicu se da nadjem jos sponzora
Od onoga sto sam uspeo da nabavim sam:
Gigabyte Z97N-Gaming 5
MSI R7 250 2GB
Planirane komponente:
SSD 250GB
HDD: 1TB
RAM: 16GB DDR3
CPU: i5/i7 K serija, socket 1150
Slike kucista:
Rastavljam ga na proste cinioce:
I ovih dana cu odraditi pripremu za farbanje, posto jos uvek nisam nasao ni gde cu da ga farbam, ako neko moze da mi preporuci lokacije Kragujevac/Beograd, u pitanju je farbanje u crnu mat boju
Okrenucu panel za maticnu na drugu stranu, tako da bi graficka bila na dnu i imala nesmetan usis vazduha, a ona strana koja je imala plexi bice zamenjena vecim plexijem, tako da cela strana bude od plexija.
Danas sam ga narucio mada mi je nesto sumnjiva cena od 160 dinara za to, u pitanju je mat crni plexi sa svetlosnom propusljivoscu 93%, bar tako stoji na sajtu.
Elem hteo bih da cujem misljenje u vezi hladjenja, zamisao je sledeca:
posto je u pitanju vodeno hladjenje za cpu, prvi fan da bude prikacen na cpu_fan a drugi na sys_fan, dok se izmedju njih nalazi radijator
tako bi nesto hladnog vazduha doslo do napajanja, i mozda do graficke, dok razmotrim dobro okretanje ploce, zbog hard diskova i prostora pre svega
ime sam lupio zahvaljujuci kucistu, raijintek metis
Za sada jedini sponzor: SilverStone
650W Strider Gold Series
Water CPU cooler: TD03-Lite
Trudicu se da nadjem jos sponzora
Od onoga sto sam uspeo da nabavim sam:
Gigabyte Z97N-Gaming 5
MSI R7 250 2GB
Planirane komponente:
SSD 250GB
HDD: 1TB
RAM: 16GB DDR3
CPU: i5/i7 K serija, socket 1150
Slike kucista:
Rastavljam ga na proste cinioce:
I ovih dana cu odraditi pripremu za farbanje, posto jos uvek nisam nasao ni gde cu da ga farbam, ako neko moze da mi preporuci lokacije Kragujevac/Beograd, u pitanju je farbanje u crnu mat boju
Okrenucu panel za maticnu na drugu stranu, tako da bi graficka bila na dnu i imala nesmetan usis vazduha, a ona strana koja je imala plexi bice zamenjena vecim plexijem, tako da cela strana bude od plexija.
Danas sam ga narucio mada mi je nesto sumnjiva cena od 160 dinara za to, u pitanju je mat crni plexi sa svetlosnom propusljivoscu 93%, bar tako stoji na sajtu.
Elem hteo bih da cujem misljenje u vezi hladjenja, zamisao je sledeca:
posto je u pitanju vodeno hladjenje za cpu, prvi fan da bude prikacen na cpu_fan a drugi na sys_fan, dok se izmedju njih nalazi radijator
tako bi nesto hladnog vazduha doslo do napajanja, i mozda do graficke, dok razmotrim dobro okretanje ploce, zbog hard diskova i prostora pre svega