• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

LG GT540 problem sa skidanjem programa,downlodom

Miki6969

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.09.2012.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Imam lg gt540 rutovan sa os 2.6.29.androidom.Ovih dana sam svasta instalirao,sve sa marketa,al od juce nece da instalira apk sa marketa tacno veci od 2 mb,do te velicine sve noramlno radi,al cim je nesto vece,po pokretanju downlodovanja,javi "greska pri preuzimanju aplikacije.Nema dovoljno prostora na uredjaju".Skidao sam posle da probam,moze normano koliko hoces komada da skine aplikacije do 2 mb,al cim je neka 2.01 nece.Napominjem da sam od skora ubacio "apps2ROM" i tako dodatno oslobodio jos podosta prostora,u ovom trenutku free je 53.57 usera i 86.46 roma.Kad sam i taj program ubacio i oslobodio,skonio na rom programe koje mi je dozvoljavao telefon,sve je normalno radilo.Nemogu da skapiram od kog trenutka nece preko 2mb,koji mu je uzrok,koja instalacija,ko ga je ogranicinio na tu velicinu?Sve sam pokusao,instalirao svakojake toolove,ali nigde nisam nasao da postoji ogranicenje i stelovanje velicine skidane aplikacije sa marketa.Nece nista da skida vece od 2mb,probao sam i muziku,jedino update vec postojecih fajlova sa marketa prolazi.Gde se krije podesavanje velicine skinutog fajla?Help??? :ajoj:

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
ko zna gde se krije.. na to verovatno neces naci (tako lako) odgovor..
ja bih za pocetak probao drugi rom...
da li ti je mem.kartica particionisana?

Miki6969

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.09.2012.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
ko zna gde se krije.. na to verovatno neces naci (tako lako) odgovor..
ja bih za pocetak probao drugi rom...
da li ti je mem.kartica particionisana?
ovako stoje stvari,dogadjaju se nemoguce stvari,posle nekoliko dana instaliranja,brisanja i citanja ustanovim da je problem bio u kes particiji na internoj memoriji koja se nije oslobodila vec napunila i zakocila,kad sam je oslobodio,onda sam se ohrabrio i krenuo sa nekim update,napr,busybox,skinuo jedan program za up od 5 mb,pa video drugi od 1 mb,pa deinstalirao ovaj od 5,ucitao ovaj od 1 i sve se opet unistilo.ceo dan sam posle nekako uz pomoc kocenja procesa uspeo da sredim stanje koliko toliko,medjutim sad dosta programa nevidi root,i neradi mi wirles,odnosno vidi signal al nikako da se nakaci i ako je pass uredu.busybox je sad sve unistio,tel radi i moze da se koristi,al nije to to,root je polumtrav,wirlesa nema,moracu izgleda da udarim root preko ako je to moguce

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
udji u recovery i odradi wipe cache a zatim wipe dalvik cache...
ako je cache problem, ovim ga resavas...

Miki6969

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.09.2012.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
udji u recovery i odradi wipe cache a zatim wipe dalvik cache...
ako je cache problem, ovim ga resavas...
to sam vec uradio,pre neko sto sam se igrao sa busyboxom,kad sam to uradio,imao sam resen problem,novi sam napravio kad sam hteo da skinem najnoviji bysybox,ovaj novi je deistalirao stari,na marketu imaju dva pomocna programa da se ubaci busybox jedan od 5 mb a drugi od 1 mb,ja sam prvo isao sa onim od 5,a onda da ustedim na prostoru krenem sa onim manjim i tu nastane haos,sve se zakoci,onda sam morao da gasim proces po proces jer cim se startuje pocne da se glavi,tako sam ga bar 50 puta morao restartovati i vaditi bateriju,tek kad sam obrisao sve sto nije o.k poceo je raditi,al eto sad sa pola ruta i bez wirlesa,noramalno sad skida fajlove,kes nije problem,druga greska moja je sto nisam napravio backup iz recoverija pre svega toga,sad jesam,ali i taj bug je uzet sa backapom,cim stignem probacu opet da obrisem kes,neznam dal cu nesto dobiti,sad nece da mi primi ni jedan busybox i to je najveci problem jer android nemoze bez njega,javlja mi "this binary was not found on your phone.This application willnot work without root"root checker basic javlja da je root dobar,a root checker da nevidi root,sad sam nesto u frci sa vremenom,al cim stignem mora da resim taj problem po mogucstvu bez novog roma

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
vidi se da si u frci, tekst ti je zbrkan i nabacan... :d da ga je jako tesko citati..
mislim da ti je resenje drugi rom ili factory reset tog rom-a./.

Miki6969

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.09.2012.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
nema njemu spasa,prvom prilikom bice factory reset,samo da oslobodim vreme da sve to uradim da napravim spisak programa koje sam prebacio u rom,i da uradim backup imenika i jos po nesto....tuga

Miki6969

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.09.2012.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
pomagaj,sta sada,eto danas odlucih da nesto uradim,krenuo ponovo da ubacim 2.3.7.ubacio kdz sve odradio napisao finish,ali....posle toga propast,krene boot ekran "android"i stalno resetuje taj boot,nece da se pokrene,nece emergency mod,nece u recovery,stalno ide android animirani boot ekran i to je sve,kao krene i opet ispocetka,stalni reset,verovatno hoce u fastboot,to kao radi,crni ekran kao u njemu dobijem,ali sta dalje,komp ga vise nevidi ide i u "mode de telechargment",ali sta sa tim kad ga komp nevidi,pomagaj,nemam puno iskustva ili me uputi tamo gde je pomoc,ako sam promasio temu......potpuno bespomocan!!!!!!!kako da uradim hard reset bez kompa,ili flash kako da bilo sta uradim,onaj hard reset na telefonu sa vol,home,search takodjer nece jer je to verovatno predvidjeno za fabricki rom,kdz javlja da nevidi komp nevidi telefon,instalirao drajver 10 puta

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
LG Optimus GT450 Hard reset is easy and can be done by anyone.

Follow this easy steps
1) Start your phone [phone must be started with or without sim]
2) Press volume up button + home button + search button
[Location of volume up button is on right side, location for home button is on bottom middle button of home screen and search button is right side of phone above camera button]
3) Keep all those button pressed at the same time for 5 second
4) Phone will ask you for " Are you sure you want to factory reset?"
5) Press yes and wait for 1 minute, Phone will hang first and than restart after sometime.
6) You've done resetting your GT540 successfully

:wave:
:sekira:

Miki6969

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.09.2012.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
nove vesti,od tog hard reseta nema nista,znao sam ja za to milion godina,ali nije htelo,nekako sam uspeo da ubacim android 2.1.posle pola dana juce preko kdza,ja sam dao 2.3.7,a on mu instalirao 2.1.rom,vratio ga na staro,sad je malo lakse,idem opet da ga rootujem pa dalje.....kad stignem,bitno je da nije mrtav,daj mi neki link za root i dalje koji radi mislim na koji nacin,mojih starih programa vise nema,pukli mi linkovi,daj mi najlaksi mod,vidim izasao novi 4.0.4 rom,tu kazu radi sve,nije mi jasno kako traze min 190 mb kad lgt540 ima manje i kazu bice sve o.k,al ajd,daj prvo da ga vratim na 2.3.7,imao sam mod7.1,sad vidim da je izasao 7.2....daj mi link za najlaksi root i instalaciju 2.3.7,HVALAAAAAAA!!!!!

PAGZLY

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
16.09.2012.
Poruka
35
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ako nekim slučajem traži pass, on je : 2011

Miki6969

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.09.2012.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
najlepse ti hvala za link,mala je rec hvala :),ali ja sam to rootovao pre godinu dana i ubacio novi andr.i nazalost sve zaboravio,mislim i da je nacin tada bio drugaciji,zato te molim kao zadnji korak da mi objasnis redosled,sta i kako,ovo sam ubacio na hard i otpakovao u jedan folder,sad je u njemu sve zapakovano pojedinacno...koji su koraci redom sledeci,a opet koristeci ovo sto si mi ti dao..od roota do instaliranja novog roma 2.3.7 sa novim updatom...HVALA...mozda bi ja to nekako izgurao,ali bi mi veliko vreme ustedeo

Miki6969

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
24.09.2012.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
uspeo sve,vratio sam 2.3.7,ali 7.1.mod,sad mi samo daj najlaksi nacin da ga up na 7.2 ili noviji

Vrh