Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Uzeh pre neki dan gore pomenuti model. Malo je reci da sam prezadovoljan nakon sto je zamenio stari samsung lcd,pa iako je to bio hvaljeni c530,razlika prilicno primetna.Takodje,ono sto nisam ocekivao,jesu zvucnici na ovom tv-u,koji su me mozda i najprijatnije iznenadili pored svega..
Medjutim,imam i neka pitanja i nedoumice,pa resih da se javim
Elem,iako sam zadovoljan slikom,mislim da moze da bude jos bolja,a tu pre svega mislim na prikaz boja.Pokusao sam da podesim prema podesavanjima koja je postavio MegaSkot (
http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?p=241648) za LM seriju,jer koliko videh na netu,ovaj tv ima isti panel kao i ta serija..Tu sam naisao na problem,jer neka od podesavanja ne mogu da pronadjem?! Npr ona sa IRE prefiksom i sufiksom i slicna..
Druga stvar jeste streaming sa kompa putem wifi-a. da li neko zna zasto se desava da nekoliko putq tokom filma,stream zasecne,pa kao krene da bufferuje?Ruter je na metar od tv-a,nema zidova,nikakvih prepreka..
I na kraju,tv sam sa kompom spojio hdmi kablom,medjutim da bi slika sa kompa bila preko celog ekrana,kao aspekt moram da odaberem "cinema zoom1",bilo koja druga opcija ostavlja po 1-2cm praznog prostora,tj kao neki ram oko slike..Da li je ovo normalno?
To bi bilo to za sada,hvala unapred
P.S.Micri,hvala na pomoci pri odabiru,sve je proslo super,sto bi rekli,sve pohvale
Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2
Medjutim,imam i neka pitanja i nedoumice,pa resih da se javim
Elem,iako sam zadovoljan slikom,mislim da moze da bude jos bolja,a tu pre svega mislim na prikaz boja.Pokusao sam da podesim prema podesavanjima koja je postavio MegaSkot (
http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?p=241648) za LM seriju,jer koliko videh na netu,ovaj tv ima isti panel kao i ta serija..Tu sam naisao na problem,jer neka od podesavanja ne mogu da pronadjem?! Npr ona sa IRE prefiksom i sufiksom i slicna..
Druga stvar jeste streaming sa kompa putem wifi-a. da li neko zna zasto se desava da nekoliko putq tokom filma,stream zasecne,pa kao krene da bufferuje?Ruter je na metar od tv-a,nema zidova,nikakvih prepreka..
I na kraju,tv sam sa kompom spojio hdmi kablom,medjutim da bi slika sa kompa bila preko celog ekrana,kao aspekt moram da odaberem "cinema zoom1",bilo koja druga opcija ostavlja po 1-2cm praznog prostora,tj kao neki ram oko slike..Da li je ovo normalno?
To bi bilo to za sada,hvala unapred
P.S.Micri,hvala na pomoci pri odabiru,sve je proslo super,sto bi rekli,sve pohvale
Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2