Možda sam bio nejasan: pogledaj koje čipove podržava Windows 10, pa idi na podršku proizvođača konkretnog čipa i traži podršku za Windows 8/8.1, šta gdd već hoćeš da instaliraš.Za sada i vidim samo da mogu win 10....
Zna li neko gde bih mogao da pronadjem opciju za iskljucivanje integrisane grafike? Ostale probleme sa sistemom i tastaturom sam sredio...
Ovako. Instalirao sam windows 8.1, Zatim sam skinuo drajvere za 8.1 koji su mi bili potrebni za tp link antenicu, preuzeo driverpack, prko neta azurirao drajvere i sve proradilo. Tastatura je proradila cim sam zapoceo instalaciju novog sistema.
Kako si rešio problem sa tastaturom? Napiši, možda nekome zatreba baš tvoje rešenje?
Eh, da je trebalo za Windows 10 ne bi se ti ni javljao...Ovako. Instalirao sam windows 8.1, Zatim sam skinuo drajvere za 8.1 koji su mi bili potrebni za tp link antenicu, preuzeo driverpack, prko neta azurirao drajvere i sve proradilo. Tastatura je proradila cim sam zapoceo instalaciju novog sistema.
Ako nekome mozda zatreba. Ovaj laptop ima tu falinku da tuchpad nece da radi bez drajvera, znaci mora da se prikaci mis dok se ne dodje do drajvera. Za win 10 je lagano skinuti sve sa lenovo stranice, za win 8.1 je najbolje kao sto sam ja uradio...