Prosto se zalecu xDM'da... Shta da se Radi, cale me takvog napRavio! U svakom sluchaju, lozhe se Ribice na to, pa je dojaja
Lol, sad mi je jasno zasto ti nisi na snimku! ::bounce:Ajde ajde Video bi vas u toj situaciji, poshto veliku vecinu znam lichno, mogu samo da predpostavim vashe potenciojalne retardacije pri snimanju
CooLa je ovo geneRalno dobRo izneo sve
Hehehehe!Ajde ajde Video bi vas u toj situaciji, poshto veliku vecinu znam lichno, mogu samo da predpostavim vashe potenciojalne retardacije pri snimanju
CooLa je ovo geneRalno dobRo izneo sve
Da da, lapsus calami, trt mrt :blabla:Lol, sad mi je jasno zasto ti nisi na snimku! ::bounce:
P.S. A ovo "o" u sto si ubacio cemo uzeti kao lapsus calami!
E moj negativni, teshko je ovo raditi Trazi dosta vezbe...ali to SrrRRrrdjan ne kapira, no shta da ochekujesh od choveka sa smeshnom retardacijomJos gledam oce li ga neko braniti vise , realno, post sa lapsusima je tu da se nasmejemo a ne da ga iskoristimo kao osnovu za prozivanje ... dovoljno je pogledati na youtube-u 3D GameMan-a, coveka sa preko 1000+ review-ova, neke od njegovih ispala.
Lik je totalno u pravu. animaN i ja smo krenuli sa radom oko 19:00, a zavrsili smo u 05:30 (kao sto mozete primetiti na zadnjem delu klipa ).Jos gledam oce li ga neko braniti vise , realno, post sa lapsusima je tu da se nasmejemo a ne da ga iskoristimo kao osnovu za prozivanje ... dovoljno je pogledati na youtube-u 3D GameMan-a, coveka sa preko 1000+ review-ova, neke od njegovih ispala.
ROFLOL Sta je?Pogodio te moj post!?:Da da, lapsus calami, trt mrt :blabla:
Znash kako, ja i CooLa spremamo jedan dikus bigus prechnikus velikus, samo za tebe dragi nash Mr.Very Funny Retardation :
E moj negativni, teshko je ovo raditi Trazi dosta vezbe...ali to SrrRRrrdjan ne kapira, no shta da ochekujesh od choveka sa smeshnom retardacijom
:
Jedino shto me boli je to shto ja ne znam kako da ti pomognem oko tvoje smeshne retardacije :micri:ROFLOL Sta je?Pogodio te moj post!?:
Ajde, ajde...znam da istina boli!Ne moRas zbog toga da se sRrrdis! Jbg, sam si se zaj*bao a ja samo to konstatovao! :banana:
Samo ga vi spremajte...pitajte i Chika Kureta da vam pomogne!
Inace SrrRRrrdjan kapira i to veoma dobro, ali vi necete da priznate da ste ispali : Dao sam vam jedan predlog za ubuduce, mada ga niste cak ni prokomentarisali...
:bezim:
Jesi li nekada polirao kuler?
Da li ti je poznat pojam, praktičnost?
Da li odelo čini čoveka ili njegova dela?
Da li si nekada pravio bilo kakvu video montazu?
Da li si chuo za gluvoneme ljude?
Ti ocigledno ne razumes neke stvari!Kada te ispravim, posto si napravio gramaticku ili sl. gresku to ne radim da bi napravio "foru" kao sto ti kazes.To radim iskljucivo za tvoje dobro.Naravno da nije smesno ispravljanje drugih, ali su smesne greske drugih!Posto vidim da ti smeta, necu vise...Inace, ja sam zahvalan kada me neko ispravi jer to samo moze da mi koristi.Tako da "moja smesna retardacija" i nije bas vise toliko smesna!Je l' se slazes!?Jedino shto me boli je to shto ja ne znam kako da ti pomognem oko tvoje smeshne retardacije :micri:
Posle tri tachke ide veliko slovo. Jel ovo shto sam ti sad napisao moze da se okarakterishe kao fora i da li je smeshno? Nije, to je smesha retardacija Glupe su ti fore...mozesh ti to bolje
:
:boli:Ti ocigledno ne razumes neke stvari!Kada te ispravim, posto si napravio gramaticku ili sl. gresku to ne radim da bi napravio "foru" kao sto ti kazes.To radim iskljucivo za tvoje dobro.Naravno da nije smesno ispravljanje drugih, ali su smesne greske drugih!Posto vidim da ti smeta, necu vise...Inace, ja sam zahvalan kada me neko ispravi jer to samo moze da mi koristi.Tako da "moja smesna retardacija" i nije bas vise toliko smesna!Je l' se slazes!?
A za resto vidim da nema potrebe da ti odgovaram.
:brick:
Odoh ja da nastavim sa svojim poslom...
Poz