• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

LC-Power LC-35U3-Acrux

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.810
Rezultat reagovanja
417
Moja konfiguracija

Pristupačan i dobar USB 3.0 HDD rack

Sa proizvodima kompanije LC-Power poslednji put smo se sreli kada smo testirali jedan USB 3.0 Hub. Sada je pred nama takođe jedan USB 3.0 uređaj, a u pitanju je USB 3.0 hard disk rack.

U LC-Power LC-35U3-Acrux HDD rack možete ugraditi bilo koji hard disk od 3,5“ i instant uživati u brzinama koje nam donosi USB 3.0 konekcija.

Baš kao i prošlog puta, ni ovoga puta nismo slikali previše proizvod, već smo jednostavno uradili video recenziju, a verujemo da će i vama biti lakše tako da pratite predstavljanje ovog proizvoda. Takođe, ovaj članak je i jedna vrsta editorijala kako da ugradite hard disk u USB rack, pa ne propustite ovu video recenziju.

Opširnije...

warmaster

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.687
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
4690k 4.5ghz 1.25v EK custom
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Seagate Barracuda ST3000DM001
Sound:
Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750
PSU:
SilverStone Strider 650W Gold
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Odlican dizajn, veoma brzo i lako ubacivanje hard disk-a, sto je veoma vazno (bar meni), dugacak naponski kabal, i sve to za cenu oko 20e. Zaista uredjaj koji ce se, verujem, dobro prodavati. Jos jedan dobar proizvod LcPower-a. Umalo zaboravih, fantasticna video recenzija, pravi nacin da se prikaze uredjaj uz maksimalno drzanje paznje. Sve pohvale!
:wave:

Poslednja izmena:

weller

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
15.09.2013.
Poruka
66
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
intel i3 4130+GeminII S
Motherboard:
gigabyte ga-h87m-d3h
RAM:
kingston hyperx genesis DDR3 4x2GB
VGA & cooler:
sapphire R7 260X
Display:
samsung 223BW
HDD:
ssd kingston hyperx 3k 120GB+WD 1TB
Sound:
asus xonar DX+logitech z5500
Case:
chieftec HT01
PSU:
chieftec aps-650c
Optical drives:
samsung sh-s223c
Mice & keyboard:
logitech mx1100+logitech k300
Internet:
DSL
OS & Browser:
win7 X64+Google chrome
Other:
skystarHD
Ima li neko od članova ovaj rack ili možda LC POWER LC-35U3-BECRUX?
Interesuje me dali ima spin down funkciju tj. dali automatski gasi hdd ako se izbaci na safely remove, stoji neaktivan hdd ili ugasi komp?

Vrh