markoni.slo
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009.
- Poruka
- 21
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Other:
lenovo z570, asus k53
Vidim da se na PC Axe održava nagradna igra u saradnji sa LC Power kompanijom a pošto sam ja baš ovih dana u potrazi za nekim 2.5" hdd enclosure uređajem, interesuje me da li neko ima iskustva sa LC Power proizvodima?
Konkretno, zanima me vaše iskustvo i mišljenje o LC-25USB3-II i LC-25BUB3 uređajima obzirom da su dostupni na našem tržištu.
U enclosure bih smestio hdd od 750gb koji je izvađen iz laptopa i koji je zamenjen sa ssd a njegova prevashodna namena bi bila storage i backup disk koji bi se retko iznosio iz kuće.
Ujedno, ukoliko imate i neki drugi predlog za kvalitetan i pouzdan 2.5" hdd enclosure a da je dostupan u Srbiji, slobodno se oglasite.![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)
Konkretno, zanima me vaše iskustvo i mišljenje o LC-25USB3-II i LC-25BUB3 uređajima obzirom da su dostupni na našem tržištu.
U enclosure bih smestio hdd od 750gb koji je izvađen iz laptopa i koji je zamenjen sa ssd a njegova prevashodna namena bi bila storage i backup disk koji bi se retko iznosio iz kuće.
Ujedno, ukoliko imate i neki drugi predlog za kvalitetan i pouzdan 2.5" hdd enclosure a da je dostupan u Srbiji, slobodno se oglasite.
![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)