Kaurin
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 224
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N/A
CPU & cooler:
Q6600
Motherboard:
Asus P5QL Pro (iP43)
RAM:
4GB DDR2 800mhz
VGA & cooler:
Nvidia Geforce 9600GT 1gb GDDR3 720/900/1800mhz + nabudzeni stock ventilator sa core i5 :)
HDD:
WD Caviar Blue: 1x160GB
PSU:
LC Power 480w
Optical drives:
Pioneer DVR 215D
OS & Browser:
Chromium & ArchLinux
Ajde da vas upoznam i sa ovim programom bez koga vise rad na racunaru ne mogu ni da zamislim.
Kao sto mu ime kaze, sluzi za pokretanje programa - ali na najjednostavniji moguci nacin.
Prvo moram da napomenem da program radi bez ikakve konfiguracije (iako se u sitna crevca moze podesavati - ja nikad nisam menjao originalna podesavanja programa posle instalacije, osim skin-a)
Zamislite da imate prazan desktop, i da nemate quicklaunch bar (koji oslobadja dosta mesta u taskbaru)
Zamislite da ste instalirali program od svega 500tinak kilobajta
Zamislite da pritisnete ALT+SPACE (ili tastere koje ste sami definisali)
Zamislite da vam izadje fensi dialog box u koji krenete da kucate recimooo
"internet"
i program vam ponudi Internet exploreri ostale shortcute iz start menija koji u sebi imaju rech Internet
Zamislite da explorer nije ono sto ste hteli, nego da je u pitanju, recimo, IE 64bit (lupam)
Prvi put cete pritisnuti taster na dole, izabrati to sto ste hteli, ali vec po sledecem kucanju Inter... vec cete dobiti opciju koju ste prethodni put sami izabrali
Jako logican i jednostavan program za koriscenje... Program ima jos gomilu fensi opcija, ali meni je ovo gore pomenuto najkorisnije, a i razlog zbog chega koristim pomenuti a ne neki drugi launcher
+ open source + cross platform + ogromna baza skinova na deviantartu = win
linkzor http://launchy.net/
skins
Kao sto mu ime kaze, sluzi za pokretanje programa - ali na najjednostavniji moguci nacin.
Prvo moram da napomenem da program radi bez ikakve konfiguracije (iako se u sitna crevca moze podesavati - ja nikad nisam menjao originalna podesavanja programa posle instalacije, osim skin-a)
Zamislite da imate prazan desktop, i da nemate quicklaunch bar (koji oslobadja dosta mesta u taskbaru)
Zamislite da ste instalirali program od svega 500tinak kilobajta
Zamislite da pritisnete ALT+SPACE (ili tastere koje ste sami definisali)
Zamislite da vam izadje fensi dialog box u koji krenete da kucate recimooo
"internet"
i program vam ponudi Internet exploreri ostale shortcute iz start menija koji u sebi imaju rech Internet
Zamislite da explorer nije ono sto ste hteli, nego da je u pitanju, recimo, IE 64bit (lupam)
Prvi put cete pritisnuti taster na dole, izabrati to sto ste hteli, ali vec po sledecem kucanju Inter... vec cete dobiti opciju koju ste prethodni put sami izabrali
Jako logican i jednostavan program za koriscenje... Program ima jos gomilu fensi opcija, ali meni je ovo gore pomenuto najkorisnije, a i razlog zbog chega koristim pomenuti a ne neki drugi launcher
+ open source + cross platform + ogromna baza skinova na deviantartu = win
linkzor http://launchy.net/
skins