• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Laptop za max. 85-90k din

Northern

Newcomer
Učlanjen(a)
01.08.2017.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pisao sam već na ovu temu, sa doduše malo većim budžetom, ali sam ipak morao da odustanem od predloženog laptopa (u pitanju je Laptop Lenovo Legion Y520) jer je poskupio a i meni je budžet "opao" da tako kažem. Vrh vrhova budžeta bi bilo 85-90k, ako je baš dobar pa da se iscimam za još koju hiljadu. :D

Dakle, sve je isto. Laptop mi treba za faks (elektroinženjerski faks; dakle biće programiranja, rada na računarima generalno, i da, moraću i učiti na njemu) ali isto tako planiram da radim na internetu, tako da kontam da će mi trebati i SSD i procesor i RAM za to. (a i po mogućustvu da ne bude krš grafička, jer će vjerovatno biti i video editovanja)
Predlozi? Što više to bolje. :D

Usput, da znam za ubuduće, koje su vaše "go-to" radnje za tehniku i slično? Primjetio sam da npr. Gigatron brutalno nabija cijene, i da su neke stvari (konkretno poput prošlog predloga za laptop) znale biti i do 10k skuplje nego u nekim drugim radnjama. Pa me interesuje na koje najviše da obraćam pažnju.

Znam da puno tražim, ali šta ću. xD
Hvala! :D

Rhaegal

PCAXE Member
Učlanjen(a)
14.07.2016.
Poruka
176
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus TUF A15
CPU & cooler:
Ryzen 7 4800H
RAM:
16 GB
VGA & cooler:
GTX 1650ti
Display:
1920x1080 144Hz
HDD:
512 GB SSD
Mice & keyboard:
MSI Clutch GM41

Arrow

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.07.2016.
Poruka
2.496
Rezultat reagovanja
161
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 2600 / LC Power Cosmo Cool 120
Motherboard:
Gigabyte B450 AUROS Elite
RAM:
G.Skill SniperX 2x8GB 3000MHz
VGA & cooler:
Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5
Display:
LG 21" IPS Full HD
HDD:
Kingston A400 240GB + WD Blue 500GB
Sound:
Genius SP-HF-160 / AKG K92
Case:
Redragon Grimlock GC-602
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Mice & keyboard:
A4Tech V7M + A4Tech Specter Claw / Redragon Harpe K503
OS & Browser:
Windows 10 64-bit, Opera
Mozes i u Monitoru takodje su od jeftinijihi, a zaobidji Katalog znam da nema mnogo radnji ali te koje ime zaobici u sirokom luku ... ;)

Vrh