• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Laptop radi, ekran ne

dado.g16

Newcomer
Učlanjen(a)
21.12.2017.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav, laptop mi je normalno radio, promijenio sam termalnu pastu i kad sam ga sastavio ekran mi nije radio. Par puta sam ga rastavio i sastavio ali opet ne radi.
Pokusao sam: da zamjenim ramove , da izkljucim ga sa punjena i baterije i da drzim 2min dugme za paljenje( da izvucem energiju) pa da ga opet upalim , prikljucio sam ga na monitor od kompa montior isto ne daje nikakv signal!
U pitanju je Acer Aspire 5742Z!
Svaki savijet mi je od koristi!
Hvala unaprijed!

Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk

Karakala

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
22.12.2017.
Poruka
24
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Probaj da uključiš monitor, a ako to ne pomaže, onda je otišla grafička kartica ili je nisi dobro povezao, naravno pod uslovom da nije integrisana. Ako je integrisana, onda si najverovatnije oštetio vga ili hdmi port, zakačio si nešto ili je termalna pasta uplala negde između i napravila kratak spoj ili fizičku barijeru. Možda je i kombinacija svega ovoga. Očisti ga dobro.

Vrh