Ovu opciju uefi sto on pokazuje kod mene nema
Prilozi
-
3,3 MB Pregleda: 83
Ovu opciju uefi sto on pokazuje kod mene nema
I probao sam usb na drugom laptopu vide se particije normlanoOvu opciju uefi sto on pokazuje kod mene nema
Slikaj bios svog laptopa, šta slikaš bios sa yt klipa?!
E hvala ti radi ocu opet upalit vmdProblem je do Intela, u BIOSu je ukljucen VMD i onda ne vidi diskove. Kako bi video diskove mora da se instalira VMD kontroler.
To se koristi kada imas vise diskova i hoces da napravis Raid i onda intel mora da koristi VMD kontroler.
Ja ti predlazem da u BIOSu iskljucis ovu opciju jer sigurno neces koristiti RAID i prikazace se diskovi prilikom instalacije!
Dakle, Configuration > Intel VMD Controller / Disabled!
Ovo sam se i ja cudio kada sam prvi put instalirao win na neki novi intel laptop. Jedva sam provalio sta je problem...
Evo:
Na godišnjem odmoru je, radi sutra pre podne ili nije nigde zaposlena?ne radi ova zena
sad ne radi mis na ovom sto sam instal windowsNa godišnjem odmoru je, radi sutra pre podne ili nije nigde zaposlena?
Ne radi opetU bios isključi intel virtualization technology.
Mene zanima jel' gospodja starija ili mladja, udata ili neudata? Pitam za druga.Na godišnjem odmoru je, radi sutra pre podne ili nije nigde zaposlena?
Ovakvi kvarovi tastature najčešće nastaju kad neko nešto po njoj prospe. Rešava se promenom tastature, a možda i laptopa (ako i on prestane da radi).