Dakii
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.02.2016.
- Poruka
- 242
- Rezultat reagovanja
- 271
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5625
Motherboard:
/
RAM:
16 GB
VGA & cooler:
Vega
Display:
ASUS VA27EHE
HDD:
512 GB NVMe
Sound:
Focusrite Scarlett Solo 3rd gen + Eris E3.5
Case:
/
PSU:
/
Mice & keyboard:
A4Tech V7M + A4Tech Specter Claw / Redragon Harpe K503
Pozdrav, uzimam svoj prvi laptop.. Odlucio sam da predjem sa desktopa na laptop zbog mobilnosti..
Odlucio sam da uzmem HP 255 G9 laptop u Gigatronu na rate..
Pitanje je oko pratece opreme uglavnom.. Laptop ce stajati uglavnom na jednom mestu kada sam kuci, povezan na monitor i periferije..
Potreban mi je stand sa ventilatorom.. Potrebno mi je da razumno dobro haldi laptop i ne bude previse bucan.. Spreman sam da dam 5-8 hiljada za to.
Razmisljao sam o mogucnosti, ako je moguce, da uzmem jeftiniji stand i zamenim vent unutra za Noctua ventilator ili nesto slicno?
Potrebno mi je vise portova nego sto sam HP ima pa me znaima da li neko ima iskustva sa TP Link hubovima? USB 3.0 7-Port Hub
Ovaj sam gledao specificno.
Hvala unapred.
Odlucio sam da uzmem HP 255 G9 laptop u Gigatronu na rate..
Pitanje je oko pratece opreme uglavnom.. Laptop ce stajati uglavnom na jednom mestu kada sam kuci, povezan na monitor i periferije..
Potreban mi je stand sa ventilatorom.. Potrebno mi je da razumno dobro haldi laptop i ne bude previse bucan.. Spreman sam da dam 5-8 hiljada za to.
Razmisljao sam o mogucnosti, ako je moguce, da uzmem jeftiniji stand i zamenim vent unutra za Noctua ventilator ili nesto slicno?
Potrebno mi je vise portova nego sto sam HP ima pa me znaima da li neko ima iskustva sa TP Link hubovima? USB 3.0 7-Port Hub
Ovaj sam gledao specificno.
Hvala unapred.