Pakito
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009.
- Poruka
- 1.476
- Rezultat reagovanja
- 237
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ACER ASPIRE V5 531G
CPU & cooler:
Intel Core i5 8400 + LC-CC-120
Motherboard:
Asus Z370 Prime
RAM:
32GB DDR4 3200Mhz G.Skill Trident Z b/w
VGA & cooler:
EVGA GTX 970 SC
Display:
2x LG 25UM58
HDD:
120 Samung Evo 840 + 3TB Toshiba P300
Sound:
2.1 white waterdance speakers
Case:
NZXT Phantom 410 white
PSU:
Corsair tx650w
Optical drives:
Asus sdrw-08d2s extern
Mice & keyboard:
Fantech K611 / Logitech MX510 Hero Legendary
Internet:
sbb - 100mbit
OS & Browser:
Win 10 PRO
Other:
Redmi Note 7
Za te pare imas prilican izbor,medju kojima su acer(najejftinija solucija,a mzoe mnogo ispod haube da pruzi,kvaliett izrade je prilicno dobar),lenovo kvalitet i tastatura uz neka manja odricanaj po pitanju hardvera,toshibu bih zaobisao u sirokom luku,em problemi sa drajverima,em sto su toliko plasticne da su bruka za tako poznatu firmu(sem qosmio i satelite pro serije),sony overpriced,ali odlican kvalitet,i za mngoo para dobices osrednji hardver u vrhunskom pakovanju,i na kraju dell,koji ima svasta,vecinom soldiniej izrade u tom rangu,sa 3 godine garancije,u odnosu na ostale kojima su po 2.
Ja sam pazario za 45.000 acer v5 531G,sa beklit tastaturom,solidnim dualcore procesorom na 1,5ghz(nemoj da te zbuni,radi odlicno,s obzirom da je low voltage),4gb rama,500gb hdd,i gt620m 1gb vram grafikom,pored HD2000 integrushe,za iste te namene koje si ti naveo.
Kada mi budes rekao sta tacno trazis od laptopa u smilu,da li hoces kvalitet izrade,ili ti je to manej bitnije,vec da za taj novac dobije sveci hardver,znacemo dalje na cemu smo,i koji kandidati ulaze u izbor.
Baterija,prosecno na vecini laptopova traje oko 3,5 sata,uz podesavanja doduse moze i vise,a kasnije joj opada kapcitet,i vrlo je vazno da postujes pravila vezana za nju,u pogledu punjenja,rukovanja njome kad se ne planira duze kroiscenje itd.
Ja sam pazario za 45.000 acer v5 531G,sa beklit tastaturom,solidnim dualcore procesorom na 1,5ghz(nemoj da te zbuni,radi odlicno,s obzirom da je low voltage),4gb rama,500gb hdd,i gt620m 1gb vram grafikom,pored HD2000 integrushe,za iste te namene koje si ti naveo.
Kada mi budes rekao sta tacno trazis od laptopa u smilu,da li hoces kvalitet izrade,ili ti je to manej bitnije,vec da za taj novac dobije sveci hardver,znacemo dalje na cemu smo,i koji kandidati ulaze u izbor.
Baterija,prosecno na vecini laptopova traje oko 3,5 sata,uz podesavanja doduse moze i vise,a kasnije joj opada kapcitet,i vrlo je vazno da postujes pravila vezana za nju,u pogledu punjenja,rukovanja njome kad se ne planira duze kroiscenje itd.